Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierwinik zmiany......

zdradziłem swoja zone,czy jest sens jej o tym mówic?

Polecane posty

Gość kierwinik zmiany......

byłem na szkoleniu wiadomo co sie dzieje na takich szkoleniach: imprezy i czasem inne rzeczy razem ze mna pracuje bardzo piekna kobieta i ostatnio poniosło nas i wyladowaliśmy w łózku bardzo tego załuje bo moja zona bardzo mnie kocha czesto mi mówi ze jest taka szczesliwa boje sie ze jesli jej powiem o zdradzie to wszytko zburzy:(

Gość a ja mam przesrane
to jej nie mów i następnym razem trzymaj rozporek zapiety, zrozumiano matole?

Gość kulfonica
Jeśli chcesz być z zoną to może lepiej jej nie mów, dla dobra małżeństwa, ale swoją drogą i tak jesteś nie fair.

Gość kot13
dokładnie tak własnie będzie. Chcesz powiedziec bo: A) w imię prawdy chcesz zrzucić z siebie winę B) chcesz się rozwieśc z żoną c) chcesz ratować związek i iśc na terapie?

Gość kot13
no i koniecznie badania- łącznie z hiv kolego- jak zarazisz żonę bedzie bieda...To dopiero świnstwo..

Gość no zdradziłem żonę
i nadal mi stoi i dlatego lecę na babskie forum się pochwalić że cudze też walić umiem:O:D:D:D:D:D dzieci dzieci :O

Gość no zdradziłem żonę
o a kot się już nakręcił:D

Gość IgiEłKaaA
Jak ja kochasz to nie mów.Nie zasłuzyła na to. A Ty jesli żałujesz masz nauczke i uwierz będzie cie to zżerało do konca zycia Tego jej oszczędż.

to było na raz czy masz ochotę się w to bawić???? to powinieneś napisać jak ty to dalej widzisz

Gość kot13
:-) ostatnio tu nudy na pudy,do sezonu szybowcowego daleko więc pozostaje miła rozmowa na forum:-) Autorze- prezentujesz dziwną postawę jak na faceta -oni raczej niechętnie się zwierzają z takich tajemnic

Gość maddda
ja chyba nie chcialabym wiedziec.Oczywiście jeżeli to bylo jednorazowe i się nie powtorzyło.Zagryzlabym się myślami,wyobrażeniami,nie potrafilabym zapomniec....Ale też nie chcialabym byc oszukiwana,gdyby to byl długotrwały romans i wszyscy o nim wiedzieli.Odeszłabym.

Gość kot13
nino- myślę, że doże korporacje tak zabawiają swych pracowników, podobno jest to ogólnie przyjęte a i warunki ku temu stwarzane. takie zacieśnianie pracowniczych więzów sprzyja pracy dla firmy i odsuwanie pracownika od rodziny- wtedy jeszcze więcej będzie pracował( królik+marchewka). Przecież spotkania integracyjne nadal będą.

KOTKU 13...masz rację,tak było i nadal będzie,dlatego trzeba sie zastanowic nad zmianą pracy skoro ktoś ma problemy z trzymaniem dystansu na szkoleniach..

PANIE KIEROWNIKU,ILE MA PAN LAT I JAK DŁUGO JEST PAN MĘŻULKIEM>?>

Gość lose control
a czy ty ja kochasz?jesli to sie zdarzylo tylko raz i jestes pewien ze sie nie wyda to wiecej tego nie rob i nie mow jej bo ja zranisz wiem po sobie