Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka_X

Jestem w ciąży!

Polecane posty

Gość Anka_X

Mam 20 lat. Jestem w ciąży z facetem, którego rzuciłam tydzien temu, bo go nie kocham Jestem na drugim roku studiów. Nie kocham go... On chce wychować to dziecko ale ja chce je usunąć.... NIE CHCĘ DZIECKA, nie jestem gotowa na macierzyństwo. To drugi tydzień ciąży.

Gość w drugim tygodniu sie
nawet o tym nie wie! to po co z nim spalas jak go nie kochasz? tak to jest jak sie mysli dupa a nie glowa, ciebie mogli usunac

Gość Tutaj sami dietetycy
No i? Mamy Ci tutaj powiedzieć co masz zrobić? O ludu 😴 Zapytaj najlepiej swojej mamy :)

Gość Anka_X
A d czego sa testy! Mają skutecznośc (99,9%) po 6 dniach, poza tym strasznie bola mnie cycki jak nigdy. Z resztą wtedy "skończył" we mnie, więc jestem pewna...

Gość posmutniała__
albo zapytaj swoje dziecko, które chcesz zabić: chcesz żyć kochanie?

Gość durna ciota:D
autorko wez sie lecz na nogi bo leb masz za bardzo sryty tępa strzało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 !!!!!!!!!!!!!!n głupia tępa morderczyni

Twoja decyzja.Ale sumienie nie da Ci spokoju do konca życia.Masz 20 lat wydaję mi się ,że tragedi nie ma .Są dużo młodsze dziewczyny ,które zachodzą w ciąże.

Gość Anka_X
Dziecko to bedzie jak sie urodzi, nie uznaje plodu za dziecko. Tak samo moge powiedziec, ze zabijamy dziecko przy kazdej miesiączce, jak mozecie, morderczynie!! POJ****NE teorie.

Gość pata taj
usuwaj, nie marnuj sobie i dzieciakowi zycia na razie to dopiero zarodek wiec dzialaj, im szybciej tym lepiej

Gość Anka_X
Dokładnie. USunę

Gość LolitaOna
Ale powiedz czego tutaj oczekujesz na takim forum? Ze Ci udzielimy porady? I powiemy co masz zrobic? Udaj się najlepiej na dzial "Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie" o TU http://f.kafeteria.pl/forum.php?id_f=10 Tam Ci udzielą potrzebnego wsparcia predzej :D:D

Gość w drugim tygodniu sie
rob jak chcesz i nie zawrwcaj dupy! tylko nie pisz za pare lat ze sie starasz i zajsc nie mozesz!!!!! ty tepa strzalo. szkoda ze ciebie matka nie usunela nie byloby takiej idiotki.

Gość ciasteczkowy potworeek
ja pierdole co za peezda... :o nogi rozkladac to chetnie, ale juz wziac odpowiedzialnosc za to ze sie jest bezmozgiem nie ma komu :o

Gość SamantaHAHAH
USUN!!! Niech sie nie meczy!!!

Gość pata taj
no racze "staraczki" nie udziela dziewczynie wsparcia autorko, a po co mowilas o tym facetowi?? no dobra juz po ptakach... nie rob niczego wbrew sobie, to twoje cialo i ty decydujesz

Gość Anka_X
Bo on mi da kase na aborcję.

Gość pata taj
no, to niech da i nie zwlekaj, im szybciej tym lepiej

Gość ja, to totototot
trzeba bylo glowa myslec a nie cipa lecz sie dziewucho obys w przyszlosci dzieci nie mogla miec

Gość Anka_X
To on myslał Ch*em panie zakonnice któych nikt nie chce tknąć hahah

Gość król lew 345687
jak przy miesiączce tepa dzido? jak sie komórka jajowa z plemnikiem nie połączy to nie ma dziecka ! kretynka