Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chimairaa

Lolita Lempicka dla 14 latki?

Polecane posty

Gość chimairaa

Witam, moja córa zayczyla sobie perfumy Lolita Lempicka na urodziny. Czy te perfumy sa stosowne dla mlodej dziewczyny?

Gość zdwrs
tak, są odpowiednie

Gość to głupi zart?
kup zmarkuli jakiegos adidasa niech tak nie kozaczy :)

Gość pasikonic
kup, to ładny zapach, pasuje do młodych dziewczyn

Gość yth yth yth
ile ma lat? jak mniej niż 16 to kup jej adidasa ;)

Gość to głupi zart?
taaa moze kup jej jeszce christana diora a jak skonczy 18 lat mercedesa - a pózniej wyrosnie na elyte :O ;)

nie zgodze sie lempicka to slodki zmyslowy zapach jesli juz chcesz kup jej clinique lub clinique happy heart ewentualnie aqua di golia armaniego moze jeszcze burberry london ladne bardzo albo cos caroliny herrery lub donny karan

a ja uwazam ze jak kupowac perfumy to oryginalne moje pierwsze dostalam od ojca w wieku 13 lat aqua di gio armaniego :) a moze nina ricci lub sonia rykiel? maja fajne linie dla mlodych dziewczyn zwlaszcza rykiel

Gość ars vivendi
lepsze to niż rola Lolity w życiu albo zakup obrazu Lempickiej

Gość yth yth yth
a ja sie pytam dziewczyny, skąd wy sie tk znacie na tych wszystkich perfumach? - spędzacie całe weekendy w Sephorze, - dostajecie na urodziny ciągle - kupujecie za granicą gdzie są tansze - kupujecie w Polsce bo dużo zarabiacie lub kupujecie w Polsce nie płacąc rachunków

Gość zmierzcha się
jeśli jesteś matką to co się głupio pytasz na forum!!! kup jej te, które wybrała, jak wybierzesz inne to nie będzie zadowolona, przecież nie kupujesz pończoch ani stringów tylko perfumy!!!

ja od ponad 10 lat interesuje sie perfumami i to jedyna markowa rzecz jaka musze miec :) a sprowadza je dla mnie kolega z Niemiec kazda marka pojemnosc 100 ml za 150 zl :)

Gość kup jej ale najpierw
niech sobie powącha bo ja się zauroczyłam flakonikami :D a okazało się, że żaden z zapachów mi się nie podoba :) a te co doradzają inne zapachy- no powariowałyście? jeśli młoda jednak wąchała zapach i podoba się jej ten, a nie inny, to niby czemu chamowato doradzacie jakiś inny? Wy byłybyście zadowolone w takiej sytuacji? nie sądzę:O

Gość kup jej ale najpierw
kaciaa- ale nie wszystkie marki produkują perfumy we flakonikach o pojemności 100ml :classic_cool: coś się kiepsko interesujesz:)

ja wyrazilam swoje zdanie bo takie bylo pytanie w topiku i to wszystko. I nadal twierdze ze Lempicka jest zbyt zmyslowa dla mlodej dziewczyny Fakt nie wszystkie marki sa w 100ml ale te co zamawiam tak np Armani Givenchy, Miyake

Autorka sama zadecyduje co zrobic :) Ja spadam lulu dobranoc wszystkim :)

Gość fibnalggt
spierdalaj kacia sracia bo mieszasz kobicie w głowie postaw się w sytuacji córki, będzie jej przykro jak dostanie to czego nie chciała

Gość a moje dane
kacia jesteś jeszcze? mogłabyś mi powiedzieć jakie to perfumy są bo nie pamiętam a się natknłam kiedyś na nie, wysokie, młodzieżowy wygląd, odświeżające zapachy, nazwa nawiązująca do aktywności, ogrodu, lata czy coś takiego, 4 odmiany zapachów, nazwa chyba na M, wg mnie brzmiało to japonsko ale moge sie mylić