Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bYŁY FOTOGRAF

FOTOGRAF ŚLUBNY I JEGO WIARYGODNOŚĆ PORTFOLIO

Polecane posty

Gość bYŁY FOTOGRAF

Witam wszystkie przyszłe młode pary poszukujące fotografa na swój ślub. Mam do was pytanie i liczę na uczciwą odpowiedź. Czy oglądając albumy fotografa podczas rozmowy ofertowej zauważacie, że w albumie najczęściej, co strona to jest wklejone zdjęcie innej młodej pary? Może ktoś się zastanawia skąd takie moje pytanie. Będąc na targach ślubnych zauważyłem, że fotografowie właśnie tak prezentowali swoje portfolia albumowe. Nawet fotoksiążki były tak samo zrobione jak opisane wcześniej albumy. Na tych targach spotkałem znajomych, którzy oglądali na stoisku fotografa jego album. Byli zachwyceni zdjęciami, ale gdy im zwróciłem uwagę, że co strona lub kartka w albumie to inne osoby byli mocno zdziwieni. Oni wcale tego nie zauważyli. Skupili się na urodzie wybranych z setek zdjęć pojedynczych najładniejszych zdjęciach. Odeszli od stoiska fotografa dyskutując o jego uczciwości. Czy wy byście wybrali na podstawie tak spreparowanych albumów i podobnie zrobionych stron internetowych fotografa na swój ślub?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować