Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy moglby mi ktoś powiedziec

Czy faceci też wspominają? czy on może o mnie jeszcze myśleć?

Polecane posty

rozstaliśmy sie kilka miesiecy temu, długi czas nie było już dobrze. Ale na początku były nieprzespane noce, smsy non stop, rozmowy, spotkania, nigdy z nikim tak nie miałam , on też. TO było coś cudownego. Piękne uczucie :( Szybko jednak się wypalilo i przeszliśmy do dalszego etapu...czyli już minęło zauroczenie...przyszła rutyna. wiele razem przeżyliśmy, kłocilismy sie ,rozstawaliśmy wracaliśmy... ale pozniej go rzuciłam...byłam pewna że to dobra decyzja...chociaż ciągle wspominam tamte chwile z nim!!! :( nawet jak nie chce, to mam w głowie obrazy, jakby to było wczoraj a było prawie 2 lata temu...pamiętam każdy szczegół początków, pamiętam dni... zapachy, nawet jak bylam ubrana, jak on był ubrany... po kilku miesiącach od rozstania zrozumiałam,że cholernie go kocham :( nie umiem sobie z tym poradzic... jestem na 90% pewna ,że on ma zajęcia,inne laski wokół siebie, że nie mysli o mnie... chociaż chciałabym mieć nadzieje ,że może jest inaczej...ale jakby kochał to by wrócił? czyli przestał mnie kochać bo go zostawiłam? czy on też może mieć urywkowe mimowone wspomnienia z naszych początków? jak to jest u facetów? z góry dziekuje za jakąkolwiek odpowiedź.

nie ma żadnego faceta tu? pewnie o mnie nie myśli...teraz ma super laski wokół ...modelki :( a ja taka zwyczajna...ale chyba mnie kochał .....kiedys gdy nie mógł miec kazdej : (

Dziewczyno, jasne, że wspomina. Wspomnienia są nieuniknione. Na pewno pewne miejsca, piosenki, słowa kojarzą mu się z Tobą, prosta sprawa. Jeśli jednak zakończyłaś to, to daj temu odejść i idź dalej, bo jeśli sama nie pójdziesz do przodu, nie będziesz szczęśliwa. Pozdrawiam :)

dziękuję :) juz myslałam ,że sie 'wyleczylam' , to był troche toksyczny związek, ale teraz brakuje mi nawet tych kłótni z nim, i tak już nie bede szcześliwa...chyba zostane do konca życia sama, inni faceci działają mi na nerwy...teraz sesja, a ja nie moge sie skupić, czytam i pojawią mi sie znowu daty, miejsca itp...a może tu nie chodzi o niego,ale o to że to były fantastyczne chwile? może jakbym spała pod gwiazdami z przyjaciołką też bym to wspominała podobnie? Chciałabym ,żeby pewnego dnia napisał, że jednak mnie kocha i chce wrócić...:( :( ile bym za to dała...

jeszcze miesiac temu gadalismy i miałam nadzieję... czułam ,że moze wróci...spałam z pierścionkiem od niego pod poduszką :( powiedziałam że bede lepsza...niby miał mi dać szanse...ale w koncu nie wypaliło :(

Gość zapytaj go
.

Gość przeżywan to samooo
no kochana to mozemy przybić sobie lapki ja przezywam dokladnie to samo ii caly dzien zadaje sobie podobne pytanie do Twojego :( ale musimy byc silne .. choc to bardzo trudne jest :(

a masz z nim kontakt? ja z moim już nie mam, dzień przed świętami napisał mi, że lepiej będzie jak zakończymy to definitywnie i zaprzestaniemy sie kontaktowac :( dobrze,że tamtego dnia sie upilam...w ogole piłam prawie cały miesiac, teraz jade na antydepresantach ale już nie działają...chciałabym żyć normalnie ale to nie takie łatwe...to była moja pierwsza miłość :( boję się,że ostatnia

Gość przeżywan to samooo
no ja od świat tez juz nie mam :( i u mnie to ciagle wszystko jest takie dziwne jednego dnia czuje ogromny zal a drugiego tak bardzo tesknie ... tak jak np dzisiaj ... :((( ja wczesniej bylam juz w pewnym zwiazku myslalam ze powaznym ale dopiero przy nim zrozumialam co to znaczy kogos kochac :(

czyli ten pierwszy to nie była milosc? znaczy ,że cięzko trafić na prawdziwe uczucie... ja sobie pluję w brodę, cały rok jak z nim byłam to tylko miałam o co pretensje, a on stawał na głowie by mi dogodzić... żałuję,że byłam taka powinnam więcej wymagać od siebie niz od niego...żałuję że tak mało od siebie mu dałam... nie będzie mnie dobrze wspominał :(

Gość przeżywan to samooo
ten pierwszy był miłoscia ale zupelnie inna z tym teraz mialam wrazenie ze wszystko przezywam na nowo tylko on dał mi takie szczescie tylko z nim czulam ze nic wiecej mi nie trzeba wystarczylo zeby byl ... a Ty siebie nie obwiniaj ja tez zawsze to robilam ale teraz zrozumialam ze przeciez ja nie mam sie o co obwiniac bo starałam sie jak tylko mogłam zeby było dobrze ale widocznie to nie wystarczylo a ile u Ciebie mineło od rozstania??

ponad 3 miesiące ... :( ale ja wiem ,że bylam zła... nie starałam się w ogole...nie chciałam nawet go całować, zaczęłam flirtowac z innymi, on o tym nie wiedział. on wolał kolegów ja sie nudziłam...nie wiem co mam o tym myslec...teraz mi juz troche lepiej...mysle że to wszystko siedzi w mojej głowie

witam w klubie...mam tak samo...ale nie mam juz sily zadawac podobnych pytan...wiecie co mnie pociesza jak was czytam... moze to zabrzmi wrednie...ale to moj ex mnie zostawil i jezeli on za jakis czas bedzie sie tak meczyl jak wy to znaczy ze jest nadzieja ze w koncu zrozumie co zrobil...tylko ze ja mam nadzieje ze wykona jakis konkretny ruch a nie bedzie tylko rozmyslal...wy chyba tez tak powinnyscie zrobic...