Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnaosóbbbka

Czemu faceci ścinają się na tak krótko?

Polecane posty

Gość pewnaosóbbbka

Na "jeżyka" albo troszkę dłużej. Większości z nich pasują dłuższe włosy. Np. takie: http://gfx.filmweb.pl/ph/33/14/473314/127812.1.jpg Mój brat gdy ścinał włosy na krótko nie wyglądał fajnie. A od kiedy ma takie włosy w nieładzie, wygląda fantastycznie.

Gość a.s.l.
bo w większości to prostacy ;) do mnie jak przychodził jakiś facet do ścięcia i np miał bardzo płaską głowę z tyłu to proponowałam że boczki obetniemy np krótko ale tł zapuścimy i zrobimy coś fajnego... to nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zawsze było nieeeeeeeeeeee i na 3 mm się tną i garnek na górze se zostawiają tylko na wysokości skroni przeważnie dłuższy he he też mnie to wkurza, ale jakoś to zlewam.. ważne, że mój facet nie jest obrąbany na jeża :)

Gość a.s.l.
tył * miało być

Gość pewnaosóbbbka
No właśnie ja nie wiem czemu oni ciągle są na "nie". Gdy kobieta mówi "nie", to nie lubią, ale sami to na nie. Na pewno nie wszystkim pasują takie włosy, ale sądzę, że większości tak, a co im szkodzi zaryzykować? Jak urosną, niespodoba się, to obetną.

Gość lilialli
A mi się takie fryzury nie podobają :) facet wygląda męsko jak jest ładnie krótko ścięty... mój były tak zdziwial z fryzurami, ale na szczęście go nprostowałam i wreszcie jak człowiek wygląda ;) ale oczywiście o gustach się nie dyskutuje, są i takie którym u facetów podobają się całkiem długie włosy

Gość Kornelia19
Nie lubię facetów na jeża, za to fryzura pana powyżej przyciąga wzrok

Gość hmm dziurkapazurka
aszton kaczer :P

Gość a.s.l.
nie każdemu pasują krótko ścięte włosy bo w sporej ilości faceci maja krzywe głowy (kobiety też) i wtedy należy dobrać fryzurę żeby dobrze wyglądać :P to nie zależy od mody ale niektórym po prostu lepiej w dłuższych i tyle :P

Gość a.s.l.
faceci lubią długie włosy u kobiet a nie każdej to pasuje i nie każda może nosić długie z różnych przyczyn :P