Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szwajchelvet

chciałby abyście wiedzieli kto wkrótce w Polsce będzie rządził

Polecane posty

Gość szwajchelvet

Chińczycy wykupują nasz dług narodowy licząc na zyski, czyli teraz będziemy zapierniczać na Chińczyków, poza tym min. Grad już podpisał umowę z Chińczykami na sprzedaż huty Stalowa Wola, jeszcze nie wiadomo za jaką kwotę ale Chińczyków interesują odlewnie żeliwa i maszyny budowlane i chyba chodzi o to aby tu w Polsce produkować ciężkie maszyny do budowy autostad w Polsce :)

Gość szwajchelvet
Dlatego od 10 lat nie kupiłem oprócz żywności nic, co nie byłoby wyprodukowane w Chinach.

Gość szwajchelvet
wolałbym żeby rządzili nami Murzyni, ach te ich wielkie zaganiacze...:)

Gość pora spac juz
...a wiecie jak ciezko jest kupic zabawkę dla dziecka na ktorej nie pisze MADE IN CHINA. I to nie wazne czy z tych tańszych czy z tych droższych tzw. markowych. Paranoja jakaś.

Gość szwajchelvet
wkrótce się pośmiejecie z siebie , gdy będziecie za miskę ryżu zapierrdalać dla Chińczyka i skończą się kawki w pracy i przerwy na papierosa a za każde grzanie wody w czajniku zapłacicie i skończą się premie oraz wczasy pod gruszą i talony na kaszę nie straszę, tak będzie

Gość szwajchelvet
sram chuujem 🖐️

dokładnie tak będzie :D POlaczki będą robić za 2 ełro :P dziennie u żółtego knypka który będzie ich kopał w tyłek :) komoruski i tusek sprzedadzą wszystko co jest warte choć 5 zł - długu nie spłacą ale kilka miesięcy zyskają u żłoba! by żyło się lepiej!

Gość szwajchelvet
najbardziej martwi mnie to że z załatwiania sobie pracy u Chińczyka nie będzie tak DUŻEJ przyjemności jak z niedawnego załatwienia sobie pracy u Mbebe w Londynie, aż mi migdałki podrażniło :)

Gość pora spac juz
ostatnio nawet kupiłam paczkę naklejek "made in Paris" "made in Germany" "made in USA" i zaklejam napisy "made in china"

Gość bedziemy kiedys robic za miske
ryzu..... chinczycy maja mniejszy podatek niz polscy producenci (wiec czesc produktow z naklejka made in china moze tak naprawde byc robiona w polsce, tylko ze oni maja bodajze 3% a my 7 alb o 15 ...)

Gość gość
Eeee tam .Przezylismy rządy PO to i to przeżyjemy