Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 2 latki :)

2-gie urodzinki

Polecane posty

no tak, maja coś do zarzucenia jak na razie aktywność tylko. ach i brak kultury autorki słów tempaku menda kroova itp. Fakt niepotrzebnie dałam się wciągnąć, a komentarz, cóż to było silniejsze ode mnie, ale nie powód do tak otwartej wrogości. Ja bym kupiła, umiałaś to inaczej ująć. Ot zwykle zwrócenie uwagi po który zapali trochę wstyd, ale po ich wypowiedziach to mnie kur.. złapała.

Gość karoIin_ka30
idz szmato i jebnij baranka szmato spod latarni ile dzis rumunskich brudasów przelecialo cie w dupe? co? ona jest dziwka, wiedziałyscie?

Gość mama 2 latki :)
19:42 [zgłoś do usunięcia] postaram się być kulturalna no tak, maja coś do zarzucenia jak na razie aktywność tylko. ach i brak kultury autorki słów tempaku menda kroova itp. Fakt niepotrzebnie dałam się wciągnąć, a komentarz, cóż to było silniejsze ode mnie, ale nie powód do tak otwartej wrogości. Ja bym kupiła, umiałaś to inaczej ująć. Ot zwykle zwrócenie uwagi po który zapali trochę wstyd, ale po ich wypowiedziach to mnie kur.. złapała. * * *Chcesz być krawcem, naucz się prasować * * * ja przepraszam bardzo ale ja nic nie pisalam o tempakach mendach i kroova

wszelkiego rodzaju drewniane ,interaktywne układanki,liczydła,kulki przesuwane na takich drucikach-mój siostrzeniec 2 latka uwielbia te zabawki