imaritiz 0 Napisano Styczeń 19, 2011 Moje cykle wahają się od 28do32 dni. Ostatnio cykl trwał 28 dni Dzisiaj jest 34 dzień a okresu nie widać. Stosunek uprawiałam na dzień przed ost. miesiączką bez zabezpieczenia później 20 dnia cyklu z prezerwatywą, 26,27,28 dzień bez zabezpieczenia. Gęstą wydzielinę zaobserwowałam około 15-16 dnia cyklu a później jeszcze 18-19. Bolą mnie piersi jednego dnia mocniej jednego słabiej od około tygodnia, pobolewałają też czasem plecy, brzuch i na przemian mam zaparcia i wzdęcia. Jakieś cztery dni temu byłam bardzo zmęczona od samego rana, było mi słabo, drżały mi ręce krótko mówiąc byłam bardzo niepozbierana(zazwyczaj tak mam przed okresem) od 2 dni mam biały wodnisty śluz wieczorem rano sucho... Zaczynam się denerwować, a boję się zrobić testu bo głupio łudzę się że dopóki go nie zrobię to miesiączka przyjdzie. W sumie mam już swoje lata i tragedia by to nie była, ale najzwyczajniej w świecie jeszcze nie czuję się gotowa potrzebuje pewnej kolei rzeczy slub, mieszkanie itp ....Zaczynam schizować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Boisz się? Napisano Styczeń 19, 2011 właśnie najczęściej jest tak że miesiączki nie ma ktoś boi się zrobić test a jaj już go zrobi to @ nagle przychodzi oczywiście jak jest minus.Zrób ten test! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imaritiz 0 Napisano Styczeń 19, 2011 ale nie wyobrażam sobie co będzie jeśli wynik będzie pozytywny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Boisz się? Napisano Styczeń 19, 2011 O matko!!Dziewczyno a co ci pomoże to że nie zrobisz tego testu??!Jak jesteś w ciąży to lepiej wiedzieć wcześniej.Dla mnie to nie poważne i nie odpowiedzialne!Ale to twoje życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wswwdsdsda Napisano Styczeń 19, 2011 dlatego właśnie kalendarzyk jest złą metodą. Jeśli ten cykl mial być dłuższy to tamte trzy dni mogły okazać się płodne. Ale musiałby być dużo dłuższy. Nie jesteś w ciąży, nie rób testu. Taki miesiąc. Nawet mi się z 26 dni nagle zrobiło 34. Pierwszy raz w życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imaritiz 0 Napisano Styczeń 19, 2011 Ja wiem i rozumiem, ale nie ma w tym nic nieodpowiedzialnego że po prostu trochę mnie przeraża to co mogę zobaczyć na pasku i dlatego odwlekam moment z taką głupią nadzieją że zaraz przyjdzie okres tylko jeszcze trochę cierpliwości. Co do kalendarzyka ja doskonale wiem że on jest mało skuteczną metodą, u mnie tabletki czy plastry nie wchodzą w grę, dlatego też na seks zdecydowałam się dopiero teraz niedawno kiedy "mam swoje lata" i ewentualne dziecko będzie moje, a nie moich rodziców. Nie mniej jednak boję się i co w tym nieodpowiedzialnego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imaritiz 0 Napisano Styczeń 19, 2011 Dalej nie ma.... jutro kupię i zrobię test... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach