Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jyfki67

Badanie ginekologiczne tylko i tylko wtedy...?

Polecane posty

Gość jyfki67

...gdy sie juz kochało..? Potrzebne mi są tabletki, w celach wyleczenia skory i tłustosci wlosow. Mama mi powiedziala, ze nie musze sie na to godzic, bo bada sie w ten spoosb tylko kobiety ktore juz wspolzyly, czy to prawda? PS, ja jeszcze nie wspolzylam.

Gość sdadasd
tak. to prawda. powiedz ginekologowi ze jestes dziwica to nie bedzie cie badał albo inaczje zbada. ale skoro chcesz tabsy to niech cie nie bada ale zleci ci badania kwri i hormonów i przepisze ci tabsy.

Gość sdadasd
nie moze jej odmowic. badanie ma sie nijak do tabletek. jak chce niech jej zleci usg. powienien jej zrobic badania kwri i hormonow i na tej podstawie sie tabsy przepisuje.

Gość koszoolka
Oczywiście, że da się zbadać dziewicę! Wtedy po prostu nie używa się wziernika.

Gość jyfki67
aha, no ok:) Boje sie tego badanie..Nie wiem czy sie depilowac..i tego typu sprawy..zreszta - wstydze sie:(:O

Gość jyfki67
a jak to badanie dla mnie by wyglądalo?:(

Gość koszoolka
O matko, ile Ty masz lat dziewczyno? :) Przecież to LEKARZ.... Zbada Cie normalnie, za pomocą palca. Sprawdzi, czy wszystko jest ok jeśli chodzi o Twoją budowę. Co do depilacji to ginekologa to nie interesuje, to Twoja sprawa.

Gość jyfki67
Wiem, ze nie interesuje go to czy mam tam wloski czy nie, ale co jesli kazda jego pacjetka akurat jest wydepilowana, a ja nie?:( PO za tym,.. PALCEM?:O

To że nie współżyłaś nie oznacza, że nie powinnaś być zbadana. możesz mieć jakieś inne problemy, dobrze to sprawdzić skoro już i tak się do ginekologa wybierasz. Co do badania. może cię zbadać małym wziernikiem lub przez odbyt. Badanie nie jest bolesne może odrobinę nieprzyjemne. Inna sprawa skąd pomysł żeby problemy ze skóra i włosami leczyć u ginekologa? Kto to zalecił? Jakis dermatolog czy endokrynolog? Czy to Twój własny pomysł?

Gość jyfki67
jestem pelnoletnia. 18 lat. Bylam niedawno u gi-ga, i kazal mi sie polozyc i zbadac chcial.. ale powiedzialam ze innym razem:D Bylam w szoku, to dlatego. To byl nowy lekarz, nie mialalm wybory zabardzo, musialam isc do niego.:O

Gość sdadasd
nie bedzie cie padal palcem!!!!!!!!!!!!!!!1 nic ci tam nie bedzie wkładał jak powiesz ze jestes dziewica. nawet palca!!!!!!!!!!!!!!!!!! ludzie nie straszcie jej. nic ci nie wlozy.

Gość jyfki67
Nie, nie moj pomysl. Po prostu kilka lat temu, w wieku chyba 14 lat, zaczelam leczyc tradzik tabletkiami tymi.. I pomoglo, teraz mialam przerwe pol roku, w lasnej woli.. Jest ok ze skora, ale te wlosy, i chcialabym przytc, jestem za szcupla:)

Gość jyfki67
sdadasd - dzieki, jestes kochana:)

Gość jyfki67
18 lat mam, odpislalam ci wczesniej.