Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lufthansa

Co to znaczy byc kobietą w każdym calu?

Polecane posty

Gość lufthansa

W pracy podsłuchałam rozmowę dwóch facetów z pracy na temat pewnej koleżanki z biura. Stwierdzili, że to kobieta w każdym calu. Co mieli na myśli. Ona jest grubsza, 10 kg ma na pewno. Nie ubiera się modnie. Więc o co im chodziło? W pracy jest wiele ładniejszych kobiet od niej.

Gość dfdfdfdf
spierdalaj grubasie , czekasz na oklaski ?? mamy ci powiedziec ze duze jest piekne ? NIE JEST

Gość uhahat
tzn ze jest kobieta w kazdej dziedzinie

Gość lufthansa
Nie jestem grubasem, dbam o siebie. Ale ona nie jest chuda a i tak faceci z firmy za nią przepadają.

Gość Prawdawemnie
Zostaw kobiecinke jak jest seksi to jej plus a tobie chuj w cyce:D

Gość lufthansa
A zawsze sądziłam, żeby być seksi trzba być modnie ubraną, nosić rozmiar 36. A tu takie rozczarowanie. Nie pozostaje mi nic innego jak przytyć 15 kg i nosić garsonki.

Gość 10 kilo waży
no to koledzy mają spaczony gust

Gość lufthansa
sam/a jesteś spaczony/a

Gość Eleeene
a moze to nie o sam wyglad chodzi a osobowosc . Moze to kobieta, ktora emanuje cieplem, zyczliwoscia, uprzejmoscia.Moze to kobieta, ktora porusza sie jak kotka, w kazdym ruchu widac kobiecosc-w ruchu rak, ruchu glowy czy sposobie siadania. Moze to blask w oczach, sposob wyslawiania . Moze o taka kobiete kolegom chodzilo?

Gość lufthansa
Sratatata. Teraz tylko wygląd ma znaczenie. Nikt nie zwraca uwagi na osobowość.

Gość naturalna równowaga
otóż bardzo się mylisz :) wygląd - oczywiście jest bardzo ważny jednak jeśli jesteś śliczna i pieknie ubrana, a masz wiecznie nadąsaną buzię , głupio gadasz, i poruszasz się byle jak - to te atuty traca na znaczeniu :) Do dizś mam obraz pewnej dziewczyny z dyskoteki:) Sala pełna kuso odzianych szczupłych lasek i wśród nich dziewczyna z nadwagą, o ślicznej buzi i długich ładnych włosach. Była uśmiechnięta, miała piękne oczy,a le najważniejsze - jak ona tańczyła, poruszała się jak bogini seksu :) Uwierz, nie było faceta, który by się na nią nie gapił :D Była naprawdę bardzo kobieca