Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no_nie_moge

Ktoś jeszcze tak ma?

Polecane posty

Gość no_nie_moge

Że zawsze po masturbacji łapie doły? Nie od razu, ale po paru godzinach, albo na następny dzień, humor tak zrypany że żyć się nie chce. A to niby powinno odprężać i w ogóle. Jeśli się powstrzymuję to jest ok, ale kurczę, czy to jest normalne?

Gość fgsdf
jak jesteś facetem to po prostu rób to rzadziej albo sobie znajdź dziewczynę 🖐️

Gość dsfgsdsdsdgdsf
Ja łapię zaraz po :P bo nie mogę z tym wygrać i przestać tego robić

Gość dsfgsdsdsdgdsf
Daria1985 I z czego radość?? :P

Gość fgsdf
tylko ładną dziewczynę bo brzydka bardziej dołuje niż ręka :P

Gość no_nie_moge
No jestem właśnie dziewczyną. Po seksie tak nie mam, ale seks mam tak rzadko (facet na emigracji), że muszę wybierać - chodzenie po ścianach albo doły :-)

Gość no_nie_moge
Napisałam już - seks raz na ruski rok, a potrzeby są. To tak, jakby pytać kogoś, kto chce schudnąć, po co je :-) Zastanawiam się, skąd to się bierze - jakieś huśtawki hormonalne?

Gość harsh is dead
nad tym zastanawiali się już starożytni :P "post coitum omne animal triste est"...

Gość no_nie_moge
Ale ja post coitum jestem felix, tylko post masturbationem tak na mnie działa :-P No ale chyba jestem tu jedyna z takim dziwnym problemem.

Gość harsh is dead
:D :D :D może byłaś wychowywana w bardzo religijnej rodzinie i masz poczucie winy z powodu masturbacji? To dość powszechne w naszym katolandzie.

Gość no_nie_moge
Nie, już też o tym myślałam, ale moja rodzina była i jest w miarę normalna, nie mam poczucia winy. Nie mam pojęcia, o co może chodzić, najbardziej prawdopodobne wydają mi sie jakieś skoki hormonów i zejścia później, ale nie wiem, dlaczego tylko ja to mam. Cóż, pech, bo orgazmy mam naprawdę niesamowite :-P

Gość harsh is dead
no to jak masz niesamowite orgazmy, to pewnie ci gwałtownie wzrasta w mózgu ilość "miłych" neuroprzekaźników (oksytocyna, serotonina, endorfiny i co tam jeszcze, nie wiem, nie znam się...), a potem jak ich poziom spada, to się czujesz gorzej. Pewnie jakiś neuropsycholog / neuropsychiatra by wiedział jak to wyjaśnić.