Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bedzie dla nas lepiej

czekam na smsa od niego, boje sie... To nie ma sensu. beczę jak głupia

Polecane posty

Nie byliśmy razem, spotykaliśmy sie. Za duzo róznic miedzy nami. Musiałam to zakonczyć, a kocham go. I własnie dlatego. Napisałam,ze tak bedzie lepiej, nie chce go widziec juz. On nigdy nie bedzie mój.

Muszę mu powiedzieć, że on jest ojcem naszego Krzysia.

Gość grgsg
jak mu tak nnapisalas to sobie odpuscil, czego wy chcesz dziewczyno??

Gość niektore dziewuchy
to naprawde sa glupie...kocham go ale ten zwiazek nie ma sensu sratatata...ja piernicze stuknij sie w glowe i sie nie uzalaj nad soba skoro to Twoj wybor

zadnego Krzysia nie ma to podszyw. wolę odejsc i cierpiec niz pozniej cierpiec jeszcze bardziej. Nie pasuje do jego zycia (kariera,praca, sport) tam nie ma dla mnie miejsca.

ale pewnie zbyt pochopnie wysuwasz wnioski... Tobie się wydaje,że nie pasujesz...decydujesz jednocześnie za niego a może On chce z Tobą być ? :(

Boje sie tez,ze to tylko ja tyle do niego czuje. On zyje na poziomie, a ja? z rodzicami w 2 pokojach. Boje sie wyższosci z jego strony. Nie pasuje do jego zycia.

Gość sedrftgyhjkldrfgh
byc moze idz do psychologa bo byc moze nie lubisz sie zblizac do ludzi i potrzebujesz czasu dla siebie - czasami to wcale nie chodzi o faceta zreszta nawet czesto nie chodzi wcale o faceta http://www.youtube.com/watch?v=pS0IQW2Qc8U

Tylko z nim mam taki problem. Po prostu czuje bariere. I jemu chyba nie zalezy. Kiedys było inaczej. Pisał, dzwonił...a teraz? to już sie wypaliło, moze boje sie tez odrzucenia. tchórz ze mnie

wypaliło bo go pewnie ignorowałaś. kobieto bierz się za niego bo 2 takiej szansy możesz nie mieć

Nie ignorowałam, pisałam ciagle, trzymałam kontakt, to on ignorował. Moze byłam wrecz nachalna i stad to wszystko.

a może byłaś za mało zdecydowana? i zamiast rozwijać znajomość tylko ja podtrzymywałaś

Inaczej to nie mogło wygladac, ja na studiach, on w pracy 100km ode mnie. teraz jestem w domu, on u rodziców i dzieli nas 15 km i NIC, tez spotkac sie nie mogliśmy, bo zajęty.