Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daniek123

Potrzebna mi wasza opinia

Polecane posty

Gość daniek123

Przed świętami szukając prezentu dla ojca natrafiłem na sklep oferujący patriotyczne krzyżyki do łańcuszków w wielu wzorach. Po głębszym rozważeniu sprawy postanowiłem kupić jeden dla ojca i jeden dla siebie. Nie jestem nadto bogobojny ani w żaden sposób nie utożsamiam się z niedawnymi ekscesami krzyżowymi w sprawie smoleńskiej. Ojcu bardzo spodobał się prezent ( złoty krzyżyk z kopią guzików z płaszczy katyńskich żołnierzy) i stanowił przedmiot długiej dyskusji opartej o wspomnienia, jego brat zginął w Katyniu. W maju mój syn ma komunie i też rozważam kupno jednego ( nie koniecznie katyńskiego) chcę żeby dziecko od najmłodszych lat utożsamiało się z naszą polską kulturą i historią a nie z coraz bardziej natrętnymi i plastikowymi naleciałościami masowej popkultury. Chciałbym uzyskać od was opinie na ten temat ponieważ jest on unikatowy, pierwszy raz spotkałem się z czymś takim. Po wgłębieniu w naszą historię zauważyłem że biżuteria patriotyczna przeżywała swoje czasy światłości. Czy myślicie że jest na nią miejsce we współczesnej Polsce? W wielu krajach patriotyzm jest powodem do dumy wystarczy spojrzeć na USA. Dla zainteresowanych podaję adres sklepu www.patriotyki.pl

Gość niki12657
spadaj

Gość DFGDSGDas
niezla reklama sklepu haha. a poza tym nie kupuje sie krzyzy ani duzych ani małych na prezent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet osoby głeboko wierzace o tym wiedza. nie kupuje sie w prezencie krzyzy!