Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama nie dokońca doskonała

mąż -jego zachowanie

Polecane posty

Witam jestem mężatka z krótkim stażem ponad 2 letnim mały małe dziecko, ja jestem na wychowawczym lecz w soboty pracuję na zlecenie, mąż pracuje w tygodniu. w tygodniu nie zabardzo garnie sie do opieki nad małą bo jest zmęczony pracą a mała jęczy i go to denerwuje, w sobotę opieka nad dzieckiem go przerasta. Ostanio stał się też gburowaty i pyskaty, ostanio wszedł w konflikt z osobą mi bliską, bo wyprosił ją z pokoju bo przebierał dziecko i zaczeła sie z tego powodu kłótnia niepotrzebna. Co mogę zrobić żeby się zmienił

nikt się nie wypowie

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxóp
jesteś głupia jak większość kobiet to że wpadłaś nie oznacza że trzeba się chajtać zostaw zboka pedofila jednego

widać,że zwyczajnie zajmowanie dzieckiem go przerasta a winę próbuje zwalić na innych.

mój synek 20 miesięcy też rzadko widuje tate w tygodniu za to w wekendy nie odstępuje go na krok .szczera rozmowa z tatusiem konieczna

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxóp
szkoda mi was kury domowe że bocian wam na łeb nasrał

Gość ftyfy
podejrzewam, ze meczy go tzw. zycie rodzinne, mozliwe, ze ma juz cos za uszami, wiec specjalnie powoduje spiecia, aby miec mniejsze wyrzuty sumienia...

Gość ja was młode nie rozumiem
mój syn miał dwa miesiące córa 2 lata i musiałam przyjechać do rodziców na dłużej bo z matką było źle,wprawdzie mąż wziął urlop ale nikt mu nie pomagał i jeszcze jak wróciłam to coś do roboty mu się nie spieszyło tak go dzieciaki związały a wy jak piszecie o tych swoich to tylko czytam kumple i komputer to jakbyście za dzieci powychodziły:O

Gość ja was młode nie rozumiem
o Ferdkowa świetnie to określiła:)