Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość that ain't fine

za 4 misiące ruszy 2 fala emigracyjna!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość that ain't fine

5-6 lat temu były wyspy brytyjskie , w maju tego roku nadejdzie fala emigracji do niemiec i austrii!!!!!!!! ten kraj wymrze za 10 lat - tu nie am zycia dla młodych ludzi

Gość kozibonk.......
i bardzo dobrze. good luck 🖐️

Gość life aint easy
ja narzie zostaje

Gość ja sadze, ze ma jakies problem
zadna fala nie ruszy, bo Niemcy przechodza kryzys i pare dni przed tym terminem uszylysz, ze niestety nici, bo sami maja dosc swoich problemow.. sry musisz jeszcze kilka lat poczekac :D

Gość life aint easy
bzdura... niemcy sa najwieksza gospodarka w europie , to ze maja kryzys nie oznacza ze nie poszukuja ludzi do pracy. oni maja przemysł a nie tylko markety, i odziałły obcych banków, i pseudousługi jak polska

Gość zdjęcie w sepii
jeśli chodzi o gałęzie gospodarki, które są przez emigrantów ukochane, czyli: gastronomia, hotelarstwo, usługi opiekuńcze są już otwarte, dokładnie od 1 stycznia i jakoś nie widać tych emigrujących fal. Ktoś kto chciał w Niemczech pracować, mógł to robić już od dawna, nie wierzę więc w te setki tysięcy młodych ludzi opuszczających nasz piękny kraj.

Gość life aint easy
tak ale kucharze czy sprzataczki zazwyzcaj nie znaja biegle jezyka niemieckiego biegle- wez poprawke na to. plus moga wiecej zarobic w holandii czy norwegii nie znajac jezyka a znajac tylko angielsi na poziomie sredniozaawansowanym. w niemzcach musisz znac niemiecki

Gość Mieszkanka niemiec
Buhahahahaaaaaaaaaa a kto Wam powiedzial, ze niemcy maja kryzys :D Moze media, co??? Mieszkam w niemczech 7 lat i od tego czasu kryzysu ani widu ani slychu :) Moge doradzic moim rodakom, ktorzy maja zamiar wyjechac do niemiec i legalnie pracowac. Powinniscie wyjechac od razu po o twarciu rynku, czyli w maju tego roku!!!!!!!!!. To jest bardzo waze, gdyz NIEMCY to nie GB ,nie beda przyjmowac OBCYCH zbyt dlugo :)

Gość life aint easy
zastanawiam sie nad tymi niemcami-

Gość RoLeToNgA
Ja chcę do UK... Ale nie mam kasy. To okropne!!! W Polsce absurd goni ansurd! Do pracy chcą 20 latkę po studiach i z doświadczeniem minimum 5 letnim :[ jak mam zdobyć doświadczenie, jak nigdzie nie chcą mnie przyjąć bo wymagają doświadczenia!!! CHORE!!!

Gość njilji
Jestes zle poinformowany, fizyczni juz teraz moga legalnie pracowac, a przeciez glownie tacy wyjezdzaja

Gość life aint easy
wiem ze moga ale sadzisz ze tylk pracownicy fizyczni wyemigruja do niemiec, ???

Gość babuszkaZWYLF
Leććie do Japonii się rozmnażać! USA i United Kingdom to już tandeta! Tam sie za dużo ludzi z trzeciego swiata zlatuje jak i do Norwegii! Jeśli znasz Niemiecki i Rosyjski to na nic się on nie przyda jak i Angielski w Japonii . . . Nawet z Florydy Polacy uciekają, a Policja ichna nas tam nie lubi zbytnio! Norweskiego nie da się uczyć, bo Norwegia nie jest przyjazdna dla Polaków - cchą z was Norwegów robić ucząc swego jezyka to nie ma senu norwegiem zostawać! Japońskie obywatelstwo też lipa, bo tam mało czystej wódeczki piją czy piwkiem nie klinują na kaca . . . zresztą oni są na emigrantów zamknięci! USA też juz nie jest dla Polaków! markety w Polsce i tak mają towary niemieckie czy portugalskie czyli nie ma Polska z tego zysku żadnego! Niemieckie czipsy produkowane w Polsce jak i owoce z zagranicy! Deytsche frauen ist sehr geil! English chick is easy for fuck and so lasy for drinking vodka! Sovietzkie dziewuszki lublu GAMES WORLD und fussball! Francuzeczki krzyczą "SENIOR TRAPRZZA!". Thuram to Tjuramba Donimme! Czereszewski to Czureszaru! Kryszalowicz to Czureszaru! Olisadebe to Orisadebe! Atomicco Sutto! Mania das! Fifa lepsza, niż PES ostatnio! Konicziłła już nie od mistrzów z Konami! Virtua Fighter bije serię Tekken, a mniej sie sprzedaje! Mortal Kombat nowy, może być calkiem dobry! MK skonczył się na trzeciej części! MK4 na PSX to już nie dorastał Tekkeńcowi i Virtułce Fajter! Wszyscy atakują na inne kraje by drejnować socjal i rozmnażać się! Aseksualni Polacy za granicą nie są! Najlepszy piłkarz to Shawn Kemp, a z kopaczy do Diego Maradona! W polsce po maturze worki, można nosić na czarno za 503 zł i wszystkie soboty zajęte i zmianki, gdzie już wysiada zdrowie! Pylica, choroby skóry i bezpłodność oraz Workophobia! UBO - Useles Brain Infoermation Overload i jucha z nosa leci, gdy do tego piwo leci czy nikota! NFF - N00bs For Fun i pojechali! Do bezrobotniaka polskiego nie ma sensu nawet iść! Pracy szukac przez Internet teraz trzeba jak się jest z małego miasteczke bez perspektyw! babcia mi zawsze mówiła! Nie czytaj gazety wyborczej! Nie oglądaj polskiej telewizji i nie słuchaj radia! Babcia to mądra kobieta była. powiedziała: "Umieraj tam, gdzie się rodzić wnuczko!". Pan od ZGR uczyl mnie o mobilności ale się mylił straszliwie! Dziadek mówił, żeby nie oglądać polskich kabaretów czy polskiego popu i disco poolo nie słuchać! Wujek i ciocia zakazali mi słuchać polskiego rapu przed skonczeniem osiemnastego roku życia!