Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikaraaa

Mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość panikaraaa

Mam pytanie, czy jeśli uprawiałam seks z chłopakiem, napoczątku była gumka, lecz pozniej pękła i robiliśmy to bez niej. Jednak bałam się, że się spuści, i nie dokończyliśmy stosunku do końca. Były to moje dni niepłodne, 1 dzień po menstruacji. Jedynie do mojej pochwy mógł dostać się preejakulat. Osobiście uważam że raczej nie jest możliwe żebym była w ciąży, tym bardziej, że teraz naprawdę są duże problemy ze zrobieniem dzisiusia. Jednak chciałabym poznać opinię innych, może bardziej doświadczonych kobiet i nie tylko. Proszę o odpowiedzi.

Gość Chyba sie starzeje...
mialas w szkole biologie? czytasz gazety? mas zinternet? wiesz jak dochodzi do zaplodnienia? chyba nie, skoro pytasz... otoz mozesz byc w ciazy, tak sie wlasnie robi dzieci :P

Gość nie mozesz. nie pozwalam
ci.

Gość misia1111111111111111111111
MIAŁAM TAKĄ SAMĄ SYTUACJĘ A TERAZ JESTEM W 1M W CIĄŻY.

Gość Chyba sie starzeje...
"teraz sa duze problemy ze zrobieniem dzidziusia" hahaha gdzie? bo mi sie udalo za 2 razem...

Gość panikaraaa
Wiem jak się robi dzieci, ale do zapłodnienia muszą być pewne czynniki: dni płodne, ruchliwe i silne plemniki, których w preejakulacie nie ma, itp.

panikaraa-Czy Ty masz pojecie o czym piszesz ? Plemniki w plynie moga tak samo zaplodnic jak te w spermie..Nie wazne ze sa mniej zywotne czy tam ruchliwe jak napisalas..Wystarczy im plodny sluz i jeden zolnierz..Ale jesli jestes pewna ze nie mialas tych dni to po co te pytania ?

Gość KitkaEgidka
Ja też zaszlam przez preejakulat tylko że sex był w dni płodne :/ Swoją drogą nigdy nie jesteśmy w stanie przewidzieć kiedy owulacja wystąpi więc szanse moim zdaniem są jednakże marne...........

Gość skoro wiesz
to po co pytasz??? powiedz lepiej co bys chciala uslyszec to ci to napiszemy.bo mam wrazenie ze tylko o to chodzi

chyba sie strazeje to chyba ty nie czytasz gazet, internetu i nie wiesz co sie na bozym swiecie dzieje,akurat autorka ma racje, trudno dzis o dzicko, pary staraja sie latami!!!!! a to ze tobie udalo sie za 2 razem to prawdziwy fart, wiec zanim koos najedziesz zastanow sie 10 razy bo mozesz wyjsc na idiotke tak jak teraz

Gość panikaraaa
Czytałam o preejalukacie i naukowcy nie dowiedli, że znajdują się w nim plemniki, twierdzą, że ich nie ma, a jeśli nawet, to nie są zdolne do zapłodnienia.

Gość bandziorka
panikaraaa Ile on ma lat?

Gość panikaraaa
20