Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qxcvb

wierzy ktoś z Was w NUMEROLOGIĘ?

Polecane posty

Gość Ja jestem 44
No skoro masz ze soba problemy to je opanuj a nie zwalaj na numerologie a 11 maja zdolnosci magiczne

Gość qxcvb
interesuja sie ezoteryka, ale nie ma zdolnosci, nie moga sie tym zajmowac, bo sa zbyt wrażliwe

Gość Ja jestem 44
Skad bierzesz te "rewelacje"? :D

Gość qxcvb
a Ty skad?? 11 sa beznadziejne.. ja do tej pory nie wiem co chcialabym robic w zyciu, nic mi sie nie udaje. powinnam z liczby pomagac ludziom, a nie lubie tego, bo przychodza do mnie ludzie z problemami, a ja nie mam ochoty tego sluchac

Gość szr
ja tez 11 jestem... ale raczej z tymi wszystkimi negatywnymi cechami, niestety...

Gość tylko nie goof
ja jestem 11 i uwazam, ze wszystko sie zgadza. owszem, jestem wrazliwa itd ale uwazam jak kolezanka wyzej, ze cos magicznego w nas, 11, jest. mowia to moi znajomi, blizsi i dalsi. czesto powtarzaja, ze bije ode mnie jakies dziwne cieplo i dobre wibracje ;), cos co powoduje, ze chca byc blisko. tez do niedawna uwazalam, ze nic mi nie wychodzi ale jak spojrzalam na wszystko z boku to stwierdzilam, ze mam chyba w dupie poprzewracane a to co nie wychodzilo, nie wychodzilo z mojej wlasnej winy. teraz obracalam sobie kolejny cel i wiem, ze dam rade :)

Gość tylko nie goof
malo tego, urodzilam sie rowniez 11, teraz mamy 2011 rok i uwazam, ze w koncu w tym roku wszystko sie pouklada :)

Gość trzy*
ja jestem 3 i nigdy bym się nie zamieniła:) bardzo lubię być 3

Gość Gofra Malinowa
Widze, ze duzo nas jest ;)Ja tez 11 :) oprocz tego zodiakalna panna. Jestem STRASZNIE niezdecydowana osoba :( do tej pory (a mam 29 lat) nie wiem co chce robic w zyciu, z kim chce byc.... Uwielbiam sluchac i doradzac. Posiadam rowniez WYOSTRZONA INTUICJE i czesto sie nia kieruje.

Gość aaagnieee
a ja jestem 1 :) ale cos bardzo mało elementów pasuje do mnie...

Gość kieranka
interesuje sie tym od lat i powiem wam ze: najszczesliwsze sa piatki i trojki najbardziej pechowe i tragiczne sa dwojki,siodemki i dziewiatki najbardziej namietne sa czworki i szostki najzdolniejsze i najambitniejsze sa osemki i dziewiatki jedynki chodza swoimi sciezkami ale maja sporo szczescia przy ich niefrasobliwosci najwyzsza liczba to 44-czyli osemka zsumowana wlasnie z dwoch czworek Nasz papiez mial taka:)

Gość ale jaka ty jestes 44???
:O proszę cię:O przeciez jeste8 numerologiczna ,a nei żadną 44

Gość ale jaka ty jestes 44???
a najwięcej osób - artystów jest wśród 5

ja jestem czworka i kompletnie nic mi sie nie zgadza. jestem zupelnie inna osoba niz w opisie wiec powiedzcie mi gdzie tu logika?

Gość kieranka
nie rozumiesz ze sa tzw liczby wyzsze Ale tylko jesli sa suma -czyli osemka zlozona z dwoch czworek jest liczba najwyzsza Tak samo jest z 33,22 i 11 Ale najwyzsa to osemka zlozona z dwoch czworek czyli-tzw.44

Gość kieranka
tak artysci to piatki A ty Germaine musisz byc temperamentna,ambitna;ale uwazaj na choroby..

Gość kieranka
11 jest wrazliwa Uwielbia podroze,jak kocha to na zaboj Ale nie jest do konca szczesliwa Troche pech,troche jakas blokada

Gość qxcvb
a jest jakis sposob na pozbycie sie tych blokad? to strasznie utrudnia życie

jestes temperamentna ambtna- powiedz to kazdej z tu oto zgromadzonych i ciekwa ajestem ktora powie ze nie jest...kazda z cech mozna do siebie dopasowac, nie wierze w te glupoty

11 jest wrazliwa Uwielbia podroze,jak kocha to na zaboj Ale nie jest do konca szczesliwa Troche pech,troche jakas blokada to tez o mnie!! a jestem czworka, wiec o co tu chodzi????

Gość kieranka
nie ma -taka karma Ale probowac mozna-nie wszyscy sa tacy sami Trzeba brac pod uwage rowniez znak zodiaku i zodiak chinski Ale jedenastki maja dosyc ciekawe zycie:)

Gość kieranka
nie wiem o co chodz To troche zabawa Ale podobno najwiecej samobojcow to dziewiatki ..

Gość qxcvb
No wlasnie ja jestem jedna wielka sprzecznoscia, kiedys robiono mi analize i kobieta powiedziala mi, ze mam pracowac w mediach, to chyba ze wzgledu na te 5 w dniu urodzenia.. poza tym jestem spod znaku Bliźniąt, a chiński to Wąż..a Tu nadwrażliwa 11.... ech..

Gość kieranka
WAZ,BLIZNIAK-zycie trudne,ale ciekawe Waz nie pozwoli ci calkiem zgubic drogi,dasz rade

dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZEJRZYJCIE SOBIE CHARAKTERYSTYKE WSZYSTKICH LICZB I ZAUWAZCIE ZE JESTESCIE PO TROCHU KAZDA Z NICH!!!!! PRZESTAMCIE WIERZYC W TE GLUPOTY

Gość kieranka
nie wiem o co chodzi Co mam ci napisac? to moje hobby i tyle Pewne rysy sie zgadzaja,ale nie mowie,ze wszystko I sama numerologia to nie wszystko