Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama ona mamama

Na ile moge wycenic 2 duze pudła ubranek 0-6miesiecy dla dziewczynki

Polecane posty

Gość mama ona mamama

mamdo sprzedania 2 pudelka ubran od 0 do 6 miesiecy i zastanawiam sie jaka cene oglosic by na glopka nie wyjsc, wszystko po jednej dziewczynce, i praktycznie wszystko pioszki, body, sukieneczki, bluzki, spodnie, w naprawde dobrym stanie, wydalam na to mase pienedzy. Prosze podajce propozycje, ubran jest ok 120sztuk

Gość mama ona mamama
? :(

Gość zobzcz po ile chodza na
allegro, tak na oko 100-400zl?

Gość mama ona mamama
dzieki tez tak myslalam, tzn ja o 500zl myslalam, nie umiem w llegro ustawic i w gazecie chce dac ogloszenie atam licytacji nie ma. moze oglosze 500zl? miasto warszawa wiec moze ktos kupi

Gość mama urwisa malego
ok 40 % ceny nowych np. jak kupiłaś nowe śpiochy za 15 zł, to za używane takie 6 zł w zestawach ok 5 zł sztuka

Gość mama ona mamama
dzieki, ale ja bym wolaa te 2 pudla naraz bez bawienia sie w aukcje, komentarze itd, bo wedlug mnie stan super a ktos dostanie i mu sie nie spodoba ze na zdjeciu lepiej wygladalo i co wtedy? musze zwocic pieniadze a ciuszki sobie osoba zostawi? :(

Gość mama urwisa malego
wystaw na początek małe zestawy po 6-10 szt, a sama zobaczysz jak funkcjonuje allegro, a jak się wprawisz to potem jest łatwo nie ma, że się nie podoba, jest zasada : nie chcesz kupic - nie licytuj jak się nie spodoba to zwrot ubranek na koszt kupującego ale trzeba dokładnie opisac stan ubranek to np. moje aukcje http://allegro.pl/cherokee-kombinezon-na-wiosne-ubranka-cudo-i1419703057.html http://allegro.pl/st-bernard-kombinezon-na-wiosne-ubranka-i1419706064.html

Gość mama urwisa malego
podziel na dwa zestawy 0-3 m- ce i drugi 3-6 m cy