Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uiikujkj

jestem przewrazliwiona nie wiem co robic:(

Polecane posty

Gość uiikujkj

W sylwestra mozna powiedziec ze troche poszalalam:( kochalam sie z moim chlopakiem ale oboje bylismy wstawieni i nie pomyslelismy o gumce. Kochalismy sie bez niej chyba z 2 godziny po czym zalozyl gumke i dopiero w niej skonczyl. Mial z tym problem bo on ogolnie tak ma po alkoholu ze nie da rady skonczyc. To byl 8 dzien cyklu, teraz sie stresuje bo okres powinnam miec jakos okolo 21:( boje sie ze moze wpadlismy ale z drugiej strony skoro nawet nie musial sie z tym powstrzymywac a wrecz nawet mial problem i skonczyl w gumce to chyba nie jest jszcze powod do wielkich obaw:( Jak myslicie?:( Dodam ze kiedys kochalismy sie tak caly czas tyle ze on kilka razy sie musial powstrzymywac bo juz prawie konczyl i dopiero po kilku takich przerwach dochodzil juz z gumka...teraz oczywiscie tak juz nie robimy ale w sylwestra przez ten alkohol:(:(

Gość uiikujkj
piszcie cos blagam

Gość uiikujkj
up

Gość coś można zrobić
skoro okres powinnaś mieć około 21 stycznia, to masz idealny czas na test ciążowy, zrób test i się dowiesz

Gość fałszywytrop
test zrób i tyle. lepiej wiedzieć, niż z niepewnością się tać obawiać

Gość ojoj bejbe
no niestety ale chyba wpadka.zrob test

Gość pelsoona
NOSZ KURVA A CO MAMY PISAĆ ? medium jesteśmy możesz być w ciąży albo nie musisz kobiety zachodzą w ciąże w dni niepłodne, biorąc tabsy, z gumką , zachodzą gdy facet spusci sie na krocze , zachodzą podczas okresu , są takie które będąc w ciązy mają jakby okres nie ma kurva reguły' wszystko jest możliwe czego oczekujesz na forum ? pocieszenia, uspokojenia ? walnij sie w łeb

Gość coś można zrobić
8 dzień cyklu to dość blisko owulacji, także ciąża całkiem prawdopodobna nie wiem po co pytasz na forum, tracisz tylko czas, ja na twoim miejscu zamiast pytać forumowych wróżek poszłabym do apteki po test testy naprawde nie są drogie, ostatnio widziałam nawet jakieś po 10 zł a Rossmanie chyba jesteś na tyle dorosła by nie wstydzić się kupować takie rzeczy, co ?

Gość lec po test
i szybko zrob!!! juz powinno wyjsc

Gość pelsoona
ja zaszłam w ciąże w taki sposób że miałam stosunek i facet nie skonczył we mnie tylko gdzieś dalej, na podłogę pomimo to zaszłam , widocznie coś musiało wyjść jeszcze przed jego ejakulacją

Gość uiikujkj
nie nie wstydze sie tylko ze moze jeszcze lepiej troszke poczekac. Ale skoro nie skonczyl we mnie bez gumki to chyba malo prawdopodobne co??? jeszcze do tego mial z tym problem

Gość uiikujkj
no ta odp wyzej mnie tylko dobila:(

Gość pelsoona
no daruj sobie -"nie skończył we mnie wiec mało prawdopodobne" taaaaaa.... pisze że ja podczas 15 sekundowego stosunku bez skonczenia zaszłam taki świat dziwny

Gość lec po test
oj prawdopodobne... szczegolnie ze blisko owulacji, gdyby byly nieplodne to malo prawdopodobne.. ale w czasie owulacji to prawodopodne powiedzialabym ze pol na pol .. lepiej zrob test niz tak zyjesz w niepewnosci...

Gość okmjhgf
8 dc i gumka - wg mnie na 100% NIE JESTEŚ W CIĄŻY!!!

Gość uiikujkj
15 sekund? sory ale w to ciezko mi uwierzyc. Poza tym bylabym juz w 3 tyg wiec jakies objawy moze bym miala

Gość uiikujkj
wczoraj wieczorem bolal mnie brzuch i troche piersi wiec myslalam ze raczej dzis dostane no ale nie mam. Mam troche bialej wydzieline ktora przewaznie mialam przed okresem. Nigdy wiecej wodki:(

Gość pelsoona
dzień stosunku to nie jest pierwszy dzień ciąży dokształć sie trochę do zapłodnienia czyli połaczenia plemnika z jajkiem może dojść po 5 dniach ,plemniki żyją w środowisku śluzu w organizmie kobiety jak jest zygota,później stacza sie do macicy i zagnieżdżenia to ciąża jest później

Gość lec po test
bylas w 8 dniu cyklu to plemniki mogly poczekac na dogodny moment i zaplodnic.

Gość uiikujkj
no ale skad te plemniki jesli przed samym wytryskiem wydostaja sie jakies ale one sa jakies dziwne podobno niezdolne do zaplodnienia a moj chlopak nawet jak juz mial na sobie gumke to mial problem zeby skonczyc

Gość uiikujkj
?

Gość uiikujkj
czytalam nawet teraz jeszcze o tym ze te plemniki w tym plynie sa uposledzone i jakies szanse na zaplodnienie sa ale baaaaaardzo male. Jak juz pisalam kiedys nieraz kochalam sie bez gumki i chlopak ledwo sie powstrzymywal i dopiero po kilku takich przerwach wytrysk i jakos do tej pory w ciazy nie bylam a po takim czyms bym miala byc???

Gość uiikujkj
up

Gość latte23
Boze totalnie nie rozumie takich ludzi. DLACZEGO NIE POJDZIESZ PO TEST CIAZOWY ??????? 5 minut i wszystko wiesz. Biegnij do apteki i wszystko bedzie wiadomo.

Gość uiikujkj
moze poprostu nie jestem na tyle odwazna zeby robic juz test:( chcialam poznac zdanie innych

Gość pelsoona
NIE, ona chce usłyszeć od ludzi że nie jest w ciązy

kurwa no nie wytrzymam... pierdolona idiotko może zamiast pierdolić się bez gumk,i to weź się za naukę przede wszystkim biologii albo anatomii, albo weź pierwszą z brzegu gazetkę typu bravo girl - na twoim poziomie, że BZYKAJĄC SIĘ BEZ GUMKI MOŻESZ ZAJŚĆ W CIĄŻĘ NAWET JEŚLI NIE SKOŃCZYŁ W TOBIE... Boże widzisz i nie grzmisz. :/

Gość uiikujkj
tak!!!! ale chyba sa mniejsze szanse niz przy normalnym pelnym wytrysku i nie mow do mnie idiotko nie masz prawa mnie oceniac w ten sposob!!! zdarza sie, zapomnialo nam sie wiadomo przez co