Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Matias05

Jego penis przez chwile pulsował!

Polecane posty

Gość gość
Będę musiał co jakiś czas wyciagać, w celu lizania przez jezor M.

Gość gość
Nie myślę, jestem pewien :)

Gość dfgdfgdfgdf
perwersja nie pitol tylko dawaj fote i jedziemy do ciebie na chate

perwersjo nie wiem dokladnie jak tam na tej tablicy pisalo, ale wiem ze cos takiego ten ginekolog pokazywal ja i tak nie stosuje sie do tej metody plodnych czy nie plodnych bo to gowno warte. tymbradziej ze ja raz okres mam, raz pare miesiecy nie mam i tak w kolko wiec co mi po tym. a ty matias nie boj sie uzywac prezerwatyw, ja od lat uzywam durexa i jeszcze nie pekla nie zsunela sie ani razu i wszystko bylo git ( i mam nadzieje ze tak zostanie)

Było napisane, a nie pisało. Nie oglądałam, więc nie wypowiadam się co do tego czy było napisane dobrze czy nie. Możliwe, że ginekolog tłumaczył to na jakimś przykładzie. W takiej formie w jakiej to przytoczyłaś to kompletna bzdura :)

pisalo. zawsze tak mowie na przekor odkad moja pewna nauczycielka non stop powtarzala w szkole ze sie mowi ''bylo napisane'' od tamtej pory zaczelam specjalnie przy niej tak moiwc i weszlo mi to w krew:D

Nie rozumiem dlaczego chcesz na przekór używać niepoprawnej formy :o Może pisz ktury... :o 🖐️

wszyscy nienawidzilismy tej baby i dlatego tak mowilismy, a potem weszlo to w krew. ortografia to co innego. tylko tamto jedno ona powtarzala i tylko tamtym jednym robilismy jej na zlosc tak zostalo.

Gość gość
Majowy łykend, jeśli będzie ciepło, to pisparty będzie w ogrodzi. :DPlus kiełbasa. :p

Jak można zauważyć na pokazanym przez Ciebie wykresie, jedyne co wiemy to, że po około 14 dniach od szczytu owulacyjnego występuje miesiączka. I co do tego nie mam żadnych zastrzeżeń. Jednak stwierdzenie: "pierwsze parę dni to okres (znam kobiety, których okres trwa 3 dni, a ja sama miałam miesiączkę trwającą 7 dni-duża różnica :o) kolejne po nim 3 dni niepłodności (to zależy od długości miesiączki i długości cyklu miesiączkowego)" to bardzo niekompetentne podejście do tematu :o 🖐️

Gość gość
Każda opcaja jest możliwa. Co wolisz?Bó też będzie :)

wiem ze niekompetentne, napisalam ze nie stosuje sie do tej metody. a podalam taka tabele dlatego ze matias chyba tam na pierwszej stronie pisal, ze nie wiedza kiedy sa dni plodne czy nieplodne itd..

Gość gość
Ja też. :DPatyki mam.

Gość gość
M. woli ciipę na ustach i pauke w ciipie przy ognisku. :)

Ha mowilem ze nic sie nie spucilem i to byly tyklo dreszcze,krew tetnicza pulsowal,dostala okres w skrocie mowioac :) a a Ty kurwa Pupcian jestem takim debilem,dymaj sie sam w dupsko a nie panny, powodzenia xD

Gość okres mozna miec do piatego
miesiaca ciazy wiec sie nie ciesz

Gość zarkac
Matias, jeśli Ci pałka pulsowało coś jak przy oragzmie to na stówę poleciały jakieś kropelki, dzieje się tak przy maksymalnym podnieceniu albo jak długo powstrzymujesz się od orgazmu Z resztą to jest Twój fajfus więc sam powineineś umieć to rozpoznać A to że nie było ciąży nie jest żadnym dowodem ze nic Ci się "nie ulało" Można się spuścić w środku dni płodnych na całego i ciąży tez może nie być. Mnie kiedyś tak właśnie "zapulsowało", że poleciało tego tyle jak normalny wytrysk, a potem po 3 minutach maiłem normalnie orgazm + taki sam wytrysk

No.ok ale sluchaje to byl dzien chyba kiedy miala owulacje czyli to bylo jakies 38/39dni temu fakt spoznil sie jej okres8dni ale go dostala,bo w ogole ona nie ma reguralnego;/wiec stresik byl Wiec jak to bylo ponad miesiac temu to nie powinna dostac teraz okresu;) wiec proste,nie zaszla bo dostala ;)

Nie przesadzajcie z tym okresem do 5miesiaca ciazy... Bo zaraz znow beda mnie przesladowac te nocne mysli co bedzie. Z tym okresem w czasie ciazy to jest bardzo rzadko,prawda?bo w ogole dopiero drugi raz o tym slysze w zyciu i malo wiem na ten temat

Gość onazniesssssssssssaS
przykro mi to powiedzieć, ale tak właśnie poczęła się moja córeczka. zawsze stosunek przerywany wtedy od 3 lat nic się nie stało, aż pewnego razu gdy na nim siedziałam on sam nie czuł orgazmu lecz normalnie sperma wyleciała jak podczas szczytowania. zdziwiliśmy sie. nie jestem za tabletkami ani za niczym innym więc urodziłam moja Angelike :) i ma już prawie roczek :) z mężem twierdzimy że to był jakiś cud :d

Fakt,tylko co innego gdyby ona bylo moja zona i w ogole gdybysmy byli starsi,ona ma jeszcze przed soba mature i studia i to zmienia postac rzeczy... nie wydaje mi sie ze bedzie ok,wlanczaja mi sie juz schizy,masakra... musi byc dobrze, a w ogole gdyby nie to sa pierwsze efekty ciazy co apetyt,bol sutek po mino minecie okresu co jeszcze?