migotka81 0 Napisano Styczeń 20, 2011 negro, raczej liczyła bym że będzie 28 dniowy ;), ale kto wie...no to w przyszłym tygodniu będziemy czekać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NEGRO29 0 Napisano Styczeń 20, 2011 no to masz rację będziemy razem czekać, a nie kusiło cię, żeby zrobić test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka81 0 Napisano Styczeń 20, 2011 nie kusi :)...ja tak mam, że wolę dostać okres, jak już mam być, czyli poczekać, niż zobaczyć jedną kreskę...także jakby co test planuje zrobić najwcześniej około 28 stycznia, a najlepiej i później...ale to takie gdybanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Doooo migotka81 Napisano Styczeń 20, 2011 nie panikuj tyle dziołszka:D ludzie sie staraja po rok ,2 a te 2 cykl i panika ze ho ho zajmij sie pmoze czyms innym bo jak tylko o staraniach bedziesz myslala to nigdy nie zajdziesz w ciązę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NEGRO29 0 Napisano Styczeń 20, 2011 aha, a mnie został 1 test i dziś zrobiłam z ciekawości, ale ten na owu , heh kreski są prawie takie same, więc ja jestem chyba inna... a może się udało?... Ech znów sie nakręcam bezsensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka81 0 Napisano Styczeń 20, 2011 mówią że testy owulacyjne w ciaży wychodzą pozytywne...ale cholera wie :D, tym bardziej że jeszcze masz ponad tydzień do terminu okresu, sporo...no ale spokojnie, bo tydzień to nie miesiąc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mokkkkaaa Napisano Styczeń 20, 2011 wy wtemacie.. pomozcie bo juz niewiem.Mialm okres 21.12 .2010 zis jest juz 20 stycznia ja amm cykle 28.. mozliwe ze w ciazy jestem.. dodam ze stosunek byl po okresie 26.12.. zrobie test jak wyjde z roboty,kol mowi ze niema szans na ciaze i juz by były objawy, a u mnie nic, okesu brak. a zwykle mam regularne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NEGRO29 0 Napisano Styczeń 20, 2011 czemu nie ma możliwości zajścia? Mi przy cyklach 28dniowych test owu pokazał w 8 dc, pewnie mi się przesunęła, a zawsze "trafiałam" w późniejsze dni, zrób test bo możliwość zawsze jest. napisz jak wynik :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka81 0 Napisano Styczeń 20, 2011 makka, no właśnie teoretycznie przy cyklach 28 dniowych, tuż po okresie są jeszcze niepłodne...wiesz nawet jak czujesz owulkę, to nie ma pewności że ona właśnie wtedy jest może być np. dzień później...obstawiam że w ciąży raczej nie jesteś, ale zrób test, po co masz myśleć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NEGRO29 0 Napisano Styczeń 20, 2011 no właśnie migotko cholera wie, jak to jest z tymi testami, złowiek to już widzi, to co chce widzieć... ja od 2 dni mam dużo białego śluzu, dodam, że jest bez zapachu, ale mnie męczy, że złapałam jakiegoś grzyba i miałam w związku z tym iść do lekarza, ale niestety nie zdążyłam, mąż nie dojechał, nic to następny termin na wtorek- jakoś przeżyję przez wekkend mam nadzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka81 0 Napisano Styczeń 20, 2011 mi w tym cyklu np. wyszła owulka chyba 17 dc, piszę chyba bo nie wiem, czy na pewno test wyszedł pozytywny...a przeważnie ją czułam 14, 15 dc nawet przy regularnych z tym różnie bywa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mokkkkaaa Napisano Styczeń 20, 2011 bo były to dni nieplodne teoretycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka81 0 Napisano Styczeń 20, 2011 mokaaa, no właśni raczej miałaś jeszcze niepłodne, no ale pewności nie ma...mi trudno jest określić kiedy dokładnie zaczynają się płodne, to już szybciej wydaje mi się, ze wiem kiedy się płodne kończą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicia81 0 Napisano Styczeń 20, 2011 witam,ja robię testy clearblue elektroniczne,gdy test wyczuje lh w organizmie to pokazuje sie usmiechnieta buzka,takze nie musze sie martwic ze zle odczytam wynik,żadnych kresek.fakt że one są bardzo drogie ale mysle ze warto:) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicia81 0 Napisano Styczeń 20, 2011 http://www.clearblue.com/pl/ tutaj mozecie popatrzec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka81 0 Napisano Styczeń 20, 2011 kicia, wiesz myślałam o takim teście, ale stwierdziłam, że najpierw kupię te zwykłe, tańsze ;), a jakby co to potem ten elektroniczny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taka jedna inna niż wszyscy Napisano Styczeń 20, 2011 Tiaaa ludzie się starają a ja musiałam wpaść przy moim pierwszym stosunku bez zabezpieczenia echh życie .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka81 0 Napisano Styczeń 20, 2011 no to szczerze ci współczuję z tą wpadką, ale niestety i tak bywa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NEGRO29 0 Napisano Styczeń 21, 2011 migotko na allegro są fajne te clear... bo np 7testów plus 1 ciążowy koszt 60 zeta chyba , no to nie najgorzej cenowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NEGRO29 0 Napisano Styczeń 21, 2011 http://allegro.pl/profesjonalny-test-owulacyjny-clearblue-testgratis-i1421895778.html o nawet taniej to chyba wychodzi, sama się chyba skuszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka81 0 Napisano Styczeń 21, 2011 to faktycznie nie takie drogie te testy....no ale mam nadzieje, że już niedługo mi nie będą potrzebne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NEGRO29 0 Napisano Styczeń 21, 2011 oj tak, ja też mam taką nadzieję. kiedy testujesz mogotko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NEGRO29 0 Napisano Styczeń 21, 2011 heh, oczywiście miało byc migotko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość historia integracji Napisano Styczeń 21, 2011 migotko81, dlaczego do diabla wpisujesz w stopke: - kiedy mialas ostatnia Flo - kiedy bedziesz miec dni plodne - ile czasu uprawiasz seks bez antykoncepcji czy naprawde wydaje ci sie, ze kogos obchodzi, kiedy mialas ostatnia flo? musisz tak strasznie epatowac tym, ze starasz sie o dziecko? czekamy na film, lub chociaz zdjecia, kiedy ty i twoj facet jestescie w trakcie plodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka81 0 Napisano Styczeń 21, 2011 może być i mogotka ;). oj nie wiem kiedy testuje, zobaczę czy w ogóle będzie sens ;), teoretycznie okres powinnam mieć ok. środy, ale nawet już w pn może przyjść... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka81 0 Napisano Styczeń 21, 2011 negro, a Ty chyba jeszcze chyba trochę później jak ja testowanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do migotka81 Napisano Styczeń 21, 2011 DZIEWCZYNO TY NAPRAWDĘ NIE MASZ NIC INNEGO DO ROBOTY? BUAHAHHAHAHAHAHA TYLKO KIEDY TESTUJECIE ,KIEDY CO BUAHHAHAHA ZAJMIJ SIE MOZE CZYMS TO ZAJDZIESZ W CIĄZY A JAK BEDZIESZ SIE NAKRĘCALA TO NIGDY CI SIE NIE UDA KRETYNKO ROBISZ TY COŚ OPRUCZ ROBIENIA DZIECI???? JESTEŚ ZAŁOSNA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NEGRO29 0 Napisano Styczeń 21, 2011 ja powinnam dostac @ 28 więc buty tydzień jeszcze chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka81 0 Napisano Styczeń 21, 2011 no to w sumie tak jak ja, bo jeśli już to nie chce przed 28 robić testu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ally84 0 Napisano Styczeń 21, 2011 Czesc :) jest tu ktos? :) Moge dolaczyc? Ja staram sie 10 cykl, od 3 cykli z testami owulacyjnymi. Teraz akurat jestem w trakcie. 14 dc. W 12dc byly przytulanki, 13dc - test pozytywny, ale nie mialam mozliwosci na zblizenie, moze bedzie dzis. A jak nie, to licze na plemniczki z 12 dnia :) Migotko, nie wiem dlaczego tak ludzie Ci dogryzaja, ale uwierz mi ze 2 cykl to naprawde jeszcze NIC, a w zachodzeniu w ciaze duuuuza role odgrywa psychika im mocniej chcesz i sie nakrecach, tym gorzej wychodzi. Znam to z doswiadczenia swojego, kolezanek, kuzynki i dziewczyn z innych topikow. Nic na sile :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach