ally84 0 Napisano Styczeń 24, 2011 I temat upadl :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka81 0 Napisano Styczeń 24, 2011 nie upadl :P ally, ale pokaż mi gdzie ja tu panikuje na tym topiku? już mi nie wmawiajcie na siłę :D, chyba panikującej osoby nie widzieliście... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ally84 0 Napisano Styczeń 24, 2011 Ale przeciez ja nic nie pisalam o panikowaniu :) Co tam u Ciebie? ktory dzien cyklu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka81 0 Napisano Styczeń 24, 2011 "Migotko, nie wiem dlaczego tak ludzie Ci dogryzaja, ale uwierz mi ze 2 cykl to naprawde jeszcze NIC, a w zachodzeniu w ciaze duuuuza role odgrywa psychika im mocniej chcesz i sie nakrecach, tym gorzej wychodzi. Znam to z doswiadczenia swojego, kolezanek, kuzynki i dziewczyn z innych topikow. Nic na sile" Jasne nie napisałaś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka81 0 Napisano Styczeń 24, 2011 teraz mam 26 dc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach