Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młoda Mamaa

WŚCIBSKIE, ZŁOŚLIWE I SAMOLUBNE TEŚCIOWE!

Polecane posty

Powiedzcie mi czy Ona jest normalna? Nie jestem po ślubie z D ale mieszkamy sami , mamy razem dziecko i jestesmy zareczeni . On ma 23 lata. A jego mama nie zeby przychodzila codziennie ale jak juz jest to wypytuje ( miło) czy obiad gotujemy, albo robi sobie co chce z naszą 6 miesięczną córeczką. Np mówi ALE TY JA UBIERZ CIEPLEJ BO, albo IDZ Z NIA DO LEKARZA i powtarza to pare razy mimo tego ze mowie jej ze znam swoje dziecko i ze nie ma potrzeby zebym latala z nia do pediatry z błahego powodu.. D ma jeszcze 18 letniego brata. Zawsze traktowala ich inaczej . Jego brat mogl pic w wieku 16 lat, ćpać , rozwalac komputery, drzwi szklane w domu ( ma ADHD) i nikt nie reagował - zawsze bylo tylko KRYSTIAN CO TY ROBISZ - i koniec rozmowy a ten klnal . Jak mieszkalismy u niej chwile zaraz po porodzie, to mala spala ( miala 9 dni) spala sobie na szczescie w drugim pokoju u mnie na rekach a ten zaczal rzucac komputerem i drzec sie i klnac bo go DIEWCZYNA NA GG WKURZYLA . I Ona mowi Krystian dziecko spi. A Ten WALI MNIE TO i rzucal obil cale łóżeczko nie patrzył gdzie rzuca , dobrze ze malej w nim nie bylo. A jak moj D pojdzie sobie do galerii po 1 piwo ( ona tam pracuje jako sprzataczka) to drze sie ZNOWU PIJESZ?? albo inna sytuacja. ( jak tam mieszkalismy te 2 tyg) . Przychodzi D po pracy i brat sie go pyta czy pozyczy mu 30 zl a mial mu dzien wczesniej oddac 20. Dodam ze sami potrzebowalismy kasy bo mala sie urodzila i non stop to jakies witaminki to na uczulenie cos polozna kazala kupic. Wiec D mowi A KIEDY ODDASZ MI te 20 zł a ten z ryjem zeby sobie zjadł te 30 ze nie potrzebuje i jeb*e go On itp I znowu jego TESCIOWA wkracza do akcji co Ty D kurw* robisz nie denerwuj Krystiana Ty tylko do klótni doprowadzasz! Zawsze byla roznica miedzy traktowaniem ich. Jak tesciowej zginelo cos z domu to zawsze bylo na D mimo teggo ze wiedziala ze KRYSTIAN ma juz sprawy w sadzie o kradzieże. Dodam ze pol roku temu ukradl nam obraczki wartosci 1200 zł (mielismy brac slub) sprawe zglosilam na policje - oczywiscie bylismy BE. KRYSTIAN SIE PRZYZNAL obiecal ze odda a tesciowa ze to nie krystian ze on kogos kryje! zawsze krytykuje do mnie moja mame ( mama lubi sobie wypic) i nastawia wszystkich ze wszyscy sa zli a ona idealna mam jej czasami dosc. ostatnio oswiadczyla mi ze bierze córcie na caly dzien i ze ja nie mam nic do gadania. Skonczylam :) Napiszcie czy wy tez macie podobne problemy i czy ona ma cos z glowa??

Gość parkometrzyk
raczej problem jest w tej kobiecie. Z tego co piszesz to nieźle tam macie - głównie przez Krystianka. Ma ADHD? Przecież są jakieś leki na to - uspokoi się po nich. Poza tym wiem ze wraz z dorastaniem objawy znacznie ustępują. On jest po prostu rozkapryszonym dzieciakiem i tyle a teściowa w obawie o kolejny komputer ustępuje mu z drogi. Te kobietę trzeba wysłać na teriapię a jej syneczka wyprowadzić z domu do szkoły z interntem :)

Dokładnie , masz rację :) Mam wrażenie ze D trochę się jej boi bo ja ona ma przyjść to chowa piwo ( jezeli ma w ręce) Mam dosc tej rodzinki. Pieniedzy za obraczki dalej nie widzimy . D pogodzil sie z bratem jakies 2 miesiace temu i nawet sam pozyczyl od niego 30 zl bo potrzebowalismy a ten przyszedl wczoraj i sie upomina wiec D wypomnial mu ze jakos on o 1200 sie nie upomina a ten wyszedl ze zlosciami. Przez tesciowa mamy niskie poczucie wartosci. W sensie ze jak przychodzi to mam wrazenie ze jestesmy gorsi, ze moze mysli ze nie dbam o corcie . Wiem ze Ona byla w zakladzie zamknietym ale nie wiem dlaczego. niestety powodu nie znam. Myslelismy zeby przeprowadzic sie gdzies dalej, moze wkoncu przestanie sie wtracac i wyzywac na D. Aha przypomnialo mi sie jeszcze cos. kiedys D byl w pracy a tesciowa zezloscili sasiedzi i KRYSTIAN a ona O MUSZE SIE NA KIMS WYZYC I TO PEWNIE BEDZIE DANIEL. Ja nie wiem jak mozna tak gtraktowac wlasnego syna..;/

Gość jam jest765432
a ja powiem tak: wszyscy jesteście siebie warci - rodzina patologiczna. I jak zwykle najbardziej poszkodowane w tym wszystkim jest (i będzie) to maleństwo. Przykre. Jestescie z pewnością bardzo młodzi i niedojrzali, dziecko zupełnie pokrzyżowało Wam plany. Z góry zakładam, że nie uda Wam się stworzyć szczęśliwej rodziny czy to razem czy osobno. Poprostu model rodziny wyniesiony z domów rodzinnych będziecie powielać u siebie. Boże dlaczego skazujesz kolejne dzieci na taki los????

Gość htgfrdcexsz
matka lubi sobie wypic, tesciowa przebywala w zakladzie zamknietym, brat ADHD, a wy idealni. I dzieciaczek wśród was - PATOLOGIA

Gość parkometrzyk
no najprościej nazwać kogoś patologią. Przyjrzyjcie się swoim rodzinom. Każda niemal rodzina ma jakiś patologiczne zachowania. Może pora zajrzeć do słownika i odszukać znaczenie słowa patologia.

Wspolczuje.W sutuacji gdzie on wam ukradl obraczki o wartocci 1200zl a upomina sie o 30 to bym mu krotko powiedziala:odejmij sobie.A tesciowa pop....lona.Jak najdalej z taka.

Aha czyli skoro tesciowa jest jebnie*a to znaczy ze my tez ? Ale macie niedojrzałe podejscie do życia ;] Akurat moje dziecku tutaj nie ucierpi bo niczego mu nie brakuje ! A i zgadza sie z poprzedniczkami :) Wiecie wogole co to znaczy PATOLOGIA??

Gość htgfrdcexsz
jak to w każdej rodzinie??? Moi rodzice jak też tesciowie nie piją alkoholu, nie ma nienormalnych zachowań typu rzucanie sprzętem komputerowym lub rzucanie CZYMKOLWIEK, nikt z rodziny nie był w zakładzie zamkniętym. Dziecko moje chowa się w bezpiecznych, normalnych warunkach, nie ma bluzgów, walającego się piwska. Ma kochającą, zwyczajną Rodzinę. Nie przejęłam takich zachowań od nikogo i chcę żeby wychowywało się wśród normalnych dorosłych.

Gość htgfrdcexsz
no Wy też - samo przez sie - nic innego nie wynieśliście z domu...

Mama zaczela pic jak sie wyprowadzilam. A dziecko powtarzam mieszka tylko ze mna i z ojcem nie w krzyku i hałasie Dziewczzyny i naprawde nie chce sie kłocic tylko szukam rady ja chce wlasdnie od tej waszej PATOLOGII sie odizolowac

I nigdy nie pozwolilabym zeby zylo w takim haosie. Poza tym sama jestem osoba niepijaca niepalaca i nieuznajaca alkocholu . NIC NIE WIECIE O PATOLOGII