Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dZIUNKAAA

DZIEWICA CZY NIE?

Polecane posty

Gość dZIUNKAAA

Z moim chlpakiem bylismy zdecydowani na pierwszy raz, byly pieszcoty i cała ta otoczka i przy wkładaniu penisa "skończył" (oczywiscie w prezerwatywie). Poczułam wtedy lekkie ukłucie. Z tad moje pytanie? Czy moge nie byc dziewica? Jak to sprawdzic?

Uprawiałaś seks to nie jesteś dziewicą. Dziewica to też stan umysłu, a nie błona którą można odtworzyć za pieniądze. A błona owszem mogła ci pęknąć, ale nie musiała. Niektóre mają tak grubą błonę, że do końca pęka dopiero przy porodzi mimo, że penis ją rozciąga i się wsuwa w pochwę to nie pęka, a inne mają tak cienkie, że nawet nie czują przebicia, a inne nie mają wcale od urodzenia, bądź pękła im podczas ćwiczeń na rozciąganie. Krwawienia w tych przypadkach nie ma. Nie wiadomo jak to jest z twoją.

Gość telimennnna
Koleznaka wyzej ma racje - idac z facetem do lozka tracisz dziewictwo - nie musi to byc przeciez pelny stosunek, nawet chwilowy to juz cos ;) A co do blony to nie wiadomo, zreszta nie blona jest tu najwazniejsza ale to ze straciłas ją psychicznie ;)

niezłego masz chłopaka jak on jeszcze dobrze nie włożył a już skończył hahaha :D omg no tak, w końcu ferie są :O

Gość dZIUNKAAA
A czy takie włozenie na pare sekund, mozna kwalifikowac wogole jako stosunek ?:(

Gość telimennnna
Nie smiej sie JULK , tobie tez sie moze kiedys przydazyc, dziewczyna ma traume lekką nie dosc ze miala niepelny stosunek to jeszcze jako pierwszy raz - trauma murowana ;)

Gość czelsi23789
No wiesz, nie ma obiektywnych miernikow na seks- ze 3 minuty to jest a 10 sekund to nie ma... Seks to seks, wlozenie to wlozenie .

Gość dinnko555
Nie kurde, brakło ci 2 sekund zeby to nazwac seksem ! Soryy twoj facet mogl 2 sekundy poczekac ! Jestes dziewica!

Gość telimennnna
JULK -> ;D nie ma sie z czego smiac niby ale nie chcialabym miec takeij sytuacji

Gość dZIUNKAAA
to istotne czy jestem dziewica, bo nam gumka pekla mam nadzieje ze jestem, bo nie chcemy jeszcze dziecka

Gość dZIUNKAAA
Ale serio, to jzu jest stosunek? Jak nawet nic wiecej sie nie dzialo ?? kilka sekund i juz?? TO WAŻNE

Gość dZIUNKAAA
Ale serio, to jzu jest stosunek? Jak nawet nic wiecej sie nie dzialo ?? kilka sekund i juz?? TO WAŻNE

Gość dZIUNKAAA

jak mogła gumka pęknąć, skoro on tylko włożył? nawet nie zdążył "poruszać" :D:D:D Ja wiem, że nie powinnam się śmiać, fakt trauma do końca życia :D A chłopakowi każ potrenować trochę :D

Gość krejzolka678
o maj gaaad ! Co jest nei tak z tym swiatem ?;D

Gość dZIUNKAAA
JULK - to wyzej z gumka to nie ja pisalam, ktos sie podszywa oczywiscie jak zawsze, mowilam ze facet byl w gumce i koniec tematu. Pytam czy powinnam sie uwazac za dziewice jesli trwalo to tak krotko?

powiem tak:P jeżeli włożył ci całego, to nie jesteś dziewicą, a jeżeli tylko czubeczek to sama nie wiem :D:D:D sory :O

Myślę, że nie. Chociaż jak seksu nie było tylko defloracja, bez ruszania to może i można tak powiedzieć, że jesteś jak ma cię to pocieszyć. Zróbcie to drugi raz to już nie będziesz mieć dylematu.

dZIUNKAAA a ty byś chciała w ogóle być, czy nie? Przecież i tak chyba niedługo masz zamiar to powtórzyć, więc nie masz się czym martwić. I tak będziesz wspominać najbardziej pierwszy orgazm z facetem, także głowa do góry.

Gość zallllzalalala
wlozyl ci chuja to nie jestes idiotko, nie wiesz co to dziewictwo A SIE DO RUCHANIA BIERZESZ

Gość tamarassss
nie mowcie jej glupot, niemierzy sie seksu centymetrem - wlozyl ci tyle cm - to znaczy ze nie jestes? Litości ! Nie jestes.

Gość dZIUNKAAA
nie jestem juz z tym chlopakiem, rozstalismy sie niedawno z tad watpliwosci.... POMOZCIE

Gość tetty666
nie jestes, co racja to racja ;) nie czepiajmy sie milimetrów, sekund itp itd. NIE JESTEŚ koniec kropka :)

Gość dZIUNKAAA
Dzieki wam :* Mialam watpliwosci, a t przeciez zasadnicza kwestia na przyszlosc ... DZIEKI

dZIUNKAAA To tak wygląda sytuacja... Szkoda tylko, że nic doświadczenia nie miałaś z tego pierwszego razu, ale tak jak piszę nie ma co przeżywać za bardzo. Swoją droga co ci tak zależy. Ja za pierwszym razem wcale się nie przyznałam, że nie miałam jeszcze faceta, bo bym się wstydziła. Ale wiesz już nastolatką nie byłam. Teraz już nie uważam dziewictwa za wstyd, ale za powód do chluby też nie. A ile masz lat w ogóle?

Gość dZIUNKAAA
20 :) moj pierwszy powazniejszy facet, z wczesniejszymi nie decydowałam sie na to bo po prostu nie bylam gotowa. Teraz bylam bo zalezało mi na facecie, ale ze jakos tak sie rozpadło dlatego zapytałam. Chce wspominac go za faceta z ktorym byłam pierwszy raz, bo naprawde mi na nim zalezało,, a to ze stosunek był "za krotki" i "za szybki" to wina czynniko wyzszych :)