Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doscdosc:(

Chcę umrzeć !! Albo być psychicznie chora !! :(

Polecane posty

Gość dfgdfgsdfgsdfgd
wszyscy co nie ida za systemem to dziwaki no ja nie ide za systemem

Gość fgfdgfgfgfg
no i własnie w tym tkwi jej bład, dlatego nie czuje się częścią tego swiata, bo jakby tolerowala odmiennośc innych ( zauwazmy ze sama czuje sie odmienna) to wcale by jej nie przeszkadzali inni ludzie

no tak - mam zapędy do rządzenia ,ale damską wersją Łukaszenki nie bede :D

Gość Kobieto mojego życia
Gdyby była pewna swoich przekonań to w życiu by takiego tematu nie założyła,chyba,że ma jakąś nawiedzoną matkę,która ją zmusza do wnuków,wtedy rozumiem,że mogła ją wziąć depresja.

Gość dfgdfgsdfgsdfgd
doscdosc:( a ty ile masz lat ?czasem to nie okres buntu mlodzienczego

25

Gość fgfdgfgfgfg
tez mam tyle i w pelni akceptuje stan rzeczy :D

Gość dfgdfgsdfgsdfgd
To musisz wiedziec ze wszystko do okola to system (praca,styl zycia,kredyty itd) i te osoby nie wiedza ze sa marionetkami czyjegos widzimisie. Ty moze masz szans przejrzec na oczy

Gość Kobieto mojego życia
Dlaczego ludzie aż tak bardzo rozważają zarówno swój światopogląd jak i innych,czyżby się bali czy ich zrobi największą furorę.

Gość no i ja ...................
a ja jestem rok starsza i mam w dupie życie polki rozpłodowej ;) mam chłopaka - slubu nie bierzemy - bo po co ? dzieci nie znosi tak samo jak ja , jest mi dobrze i jestem zajebiscie szczesliwa :) Tak od 4 lat , od kiedy się poznaliśmy , wydajemy na siebie , grunt to znalesc osobe o takich samych poglądach i wszystko przestaje miec znaczenie :) a jak spojrze na moje kolezanki ze szkoly : samotne matki , nie ma na oplaty, smutna twarz - to niczego nie zaluje :) a jesli kiedys bedziemy chciec miec dziecko to istnieje cos tak wspanialego jak adopcja :) pozdrawiam i powodzenia :)

Gość abercombie and fitch
moglibyscie stac sie przywodcami jak Hitler, Kin dzon kil , Castro i inni :D

Gość fgfdgfgfgfg
to wszystko przez rodzicow: jak ty sie zachowujesz?! wstyd robisz! co sasiedzi pomysla?! a chuj mnie to boli co pomysla:D narzucaja spieprzony schemat a schematu na zycie nie ma

Gość dfgdfgsdfgsdfgd
zamknij sie marionetko :D

Gość dfgdfgsdfgsdfgd
to bylo do aaf

Gość fgfdgfgfgfg
jezu zjadlabym pizze :(

przez rodziców nie - moja mama chce zebym byla szczesliwa , o dzieciach wspomniała dawno temu ,od tamtego czasu cisza :) ABercombie - wiem wiem , zawsze chciałam pracować jak HR-owiec :) PS: bardzo lubie te firme :)

Gość alienatorrrrrr
...a ja doskonale rozumiem autorkę, tylko że jestem takim męskim alienem. Ja też nie mam zamiaru mieć dzieci, nie ożenię się nigdy.

Gość fgfdgfgfgfg
ja bym chciała wygrac w totolotka zeby moc nie pracowac :D

Gość Ja kiedys myslalem, ze jestem
Dla wielu ludzi juz Jestes psycholka, ale nie dla tych, ktory wiedza, ze nie kazdy musi robic to, co wypada, albo to co wszyscy robia. Ja tez jestem inny niz wszyscy, inne rzeczy lubie niz wszyscy i ciesze sie, ze moge robic to, co lubie, mamy demokracje. :) Takze nie rozpaczaj tylko sie ciesz.

Bardzo wielu facetów tak ma ,tylko ja na nich trafic nie potrafię.... Albo przesadnie powazni albo wrecz przeciwnie - dziewczyna na jedną noc i bye. no i ja ................... --- a Tobie zazdroszczę , kurce chcialabym kogs takiego ;)

Gość dfgdfgsdfgsdfgd
to daj foto i napisz skad jestes :P

Teraz się z tego smieje - czasami mam dola np : ide do firmy z gotowymi projektami , dwie dziewczyny zachwycały się zdjeciem jakiegos dziecka w konkursie Bobovity czy mleka nestle? nie wiem , było glosowanie , prosily zebym oddala głos : powiedzialam wprost : paskudne to dziecko - wtedy zostalam niemilo potraktowana :D na codzien jest ok , mam znajomych ale raczej wsrod mlodszych roczników, pochodze z malego miasta - a tam o niczym innym sie nie mysli , tylko o zamązpojsciu - jakby to byla jedyna sluczna droga zyciowa :/

Gość dfgdfgsdfgsdfgd
Ja ostatnio sie smieje z ludzi ktorzy pytaj mnie o facebooka.Kazdy sie pyta czy jestem na facie a jak mowie ze nie to stawiaja oczy !? No i czy ludzie nie sa pojeb....

Facebook to chwilowa moda.... Liczba nowych rejestracji z miesiaca na miesiac spada :) Szal byl na Naszą klase. w USA : myspace, classmates ,bebo.com i inne durne portale . Tez nie mam tam konta, od kontaktow z ludzmi mam telefon , od biedy GG.

Gość dfgdfgsdfgsdfgd
zapodaj maila albo gg to pogadamy czasem jak bedziesz chciala

Gość dede1
to może utworzyć taki portal dla tych którzy nie należą do żadnego portalu i mają gdzięś wszystkie portale ? :)

Gość dede1
masz 25 lat i rodzice cię męczyli już że chcą miec wnuki ? kurcze moi to dopiero teraz coś wspominają , że powinienem mieć kogoś , ale ja to dekada więcej :P

Gość Ja kiedys myslalem, ze jestem
A ja nie mam ani "fejsa", ani "giegie" i jakos zyje. Ludzie zawsze staraja sie podazac na nowinkami technicznymi, dowartosciowuja sie tym.

Gość dfgdfgsdfgsdfgd
ja gg i maila uzywam ale tylko wtedy kiedy potrzebuje cos zalatwic a nie zeby siedziec calymi dniami i napierd... jak potluczony

Gość dede1
he he , gdybyście wiedzieli jak ja jestem chory psychicznie , :) kurcze też chyba jestem uzależniony od ruchu ulicznego , ale to najmniejsza z moich wad zdaje się teraz na topie jest taki film o twórcach facebooka , którzy są , tez niezupełnie normalni