Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doscdosc:(

Chcę umrzeć !! Albo być psychicznie chora !! :(

Polecane posty

Gość Ja kiedys myslalem, ze jestem
to może utworzyć taki portal dla tych którzy nie należą do żadnego portalu i mają gdzięś wszystkie portale ? Mozna, taki mechanizm obejscia mechanizmow obronnych swiadomosci jest bardzo czesto stosowany w marketingu. Przykladem jest seria koszulek z napisem NO LOGO, ktora wydano, po sukcesie ksiazki Naomi Klein "No Logo" krytykujacej kapitalizm. Tu macie przyklad reklamy gdanskiego klubu ze striptizem "nowej republiki", ktora w doskonaly sposob pokonuje obiekcje ludzi, tak, ze mysla, ze sami zdecydowali sie na pojscie do klubu na zlosc babciom :) obejrzyjcie sobie http://www.youtube.com/user/MoherowaDruzyna#p/a/u/0/bawrALr2C9s

Gość alienatorrrrrr
Niestety aby spotkać kobietę która nie chce mieć dzieci i nie chce brać ślubu trzeba mieć niebywałe szczęście. Pewnie przez to zostanę sam do końca życia.

Dede, kto jest zatem "normalny" ?

Gość dfgdfgsdfgsdfgd
nieprawda wyjedz do londynu,new york czy paryza

Gość doscdosc:(
pcx88@o2.pl moj mail gdyby ktos cos chcial :) a teraz ide lepic ciasto na pizze, jeszcze tu wroce :)

Gość dede1
nie wchodz ze mna w dysputy filozoficzne bo też możesz sfiksować :)

Gość dfgdfgsdfgsdfgd
Z Posla jest taki problem ze kler wpoil im zasade matke polki i rodziny a reszta to szatan. NA zachodzie kobiety sa inne pierw sie bawia potem robia kariere i jak maja $ dopiero dziecko . Czesto 40ka na karku

nie wchodz ze mna w dysputy filozoficzne bo też możesz sfiksować Nie dyskutuje o filozofii, nie potrzebuje abstrakcji tylko prawdy "zdroworozsadkowej" :). Normalnosc jest czyms subiektywnym. Kazdy ustala sobie granice tego, co jestnormalne, a co juz nie. Dla starej babci moze nie byc normalne, ze mloda dziewczyna zaklada miniowe i wbija kolczyki w nos, ale dla jej rowiesnika nienormalnoscia jest to jak ubiera sie babcia. :). Tak dziala umysl, nie mam zamiaru dyskutowac o filozofii, chcialem poznac tylko Twoje ogranczenia zwiazane z pojeciem normalnosci, BO WSZYSCY JE MAMY, tak dzialaja nasze mozgi. Mamy tzw filtry swiadomosci, ktore kreuja mapy postrzegania rzeczywistosci, nie jestesmy w stanie ogarnac wszystkich bodzcow, poczuj swoj tylek. :P ok teraz myslisz o swoich odczuciach kinestetycznych, ale czytajac moja wiadomosc Twoja uwaga byla skierowana na tekst, uczucia kinestetyczne na tylku byly, ale jak mowilem nie wszystko umysl ogarnia :P

dfgdfgsdfgsdfgd Zasady sa obecne w kazdym systemie. Inne tutaj inne tam, ale sa wszedzie. Zadaniem wladz systemu jest kontrola nad tym by jego elementy nie byly elastyczne. Tylko elastyczne jednostki w systemie maja na niego wplyw.

Gość dede1
no widzisz :) sam sobie odpowiedziałes :)

Jasne, ze sam sobie odpowiedzialem, nie ma czegos takiego jak normalnosc, sa tylko opinie ludzi. Myslalem, ze na moje pytanie odpowiesz swoja wizja normalnosci, jak wiekszosc ludzi (z tych, ktorym zadalem te pytanie).

Gość dede1
ile czasu można lepić ciasto ? miesza się mąkę z wodą , ewentualnie jajko , jak ktoś lubi , sól . wspominałem o drożdzach ? no to teraz mówię , no i ciasto ma rosnac , chyba nie musisz obserwować jak ciasto rośnie co ?

Wiesz jesli w przepisie napisza, ze musisz patrzec, to czesc z ludzi zrobi to, bedzie patrzec w ciasto. Jesli ludzie trzymaja sie przepisow to znaczy, ze trzymaja sie granicy komfortu, a wynika to z tego, ze byc moze boja sie sprawdzic co by bylo gdyby zachowali sie w sposob niestandartowy :P

A ciasta robic nie potrafie :P i nie chce mi sie uczyc :P

Gość dede1
jak zaczynasz gotować niestandardowo to wyjdzie ci niestandardowy produkt , zależy jaka masz wyobraźnie , czy ogarnie to co wymyśliłeś

Nie kazdy korzysta ze swoej wyobrazni. Jak to powiedzial Bandler, ludzie wola poznac instrukcje pralki niz swoj wlasny umysl (nie cytuje, bo doslownie nie pamietam jak to szlo) :P