Gość TR Wam TV Napisano Styczeń 19, 2011 Po dzisiejszej sejmowej "imprezie" mam absmak. Mój absmak jest tak pełny jak jeszcze nigdy dotąd. Banda przeraźliwie ryczących handlarzy ludzkimi szczątkami zrobiła z polskiego parlamentu prywatną oborę. Przykładów tego zachowania nie będę wymieniał po kolei, ponieważ wielu z Was śledziło medialne doniesienia z tego haniebnego wydarzenia. Chcę jednak zwrócić uwagę na podsumowującą sejmowe wydarzenia wypowiedź umysłowo chorego tchórza, który w histerii zbiegł z Katynia pierwszym pociągiem jadącym do Polski. Ten sam podły tchórz i kryminalista, który dopuścił się licznych przestępstw przy likwidacji WSI i kradzieży dokumentów z likwidowanej przez siebie służby już, jako przewodniczący zespołu ds. obalenia rządu Tuska oskarżył premiera o to, ze postąpił on wbrew konstytucji i za to powinien stanąć przed Trybunałem Stanu razem z całą Radą Ministrów. Słowa, których można by użyć nie są w stanie opisać tego jak wielki żal do państwa Zdzisława i Marii Macierewiczów ma teraz cała Polska. Ten człowiek po prostu nie powinien się nigdy narodzić. Osobną i pozytywną refleksją jest to, co pokazał dziś premier Donald Tusk. Przy wszystkich błędach, jakich niestety się nie ustrzegł jest to nadal polityk z najwyższej politycznej półki. Szanowni posłowie i sympatycy PiS! Chcieliście wydymać Freda teraz Fred wydyma was! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach