Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość TR Wam TV

Serwis wieczorny

Polecane posty

Gość TR Wam TV

Po dzisiejszej sejmowej "imprezie" mam absmak. Mój absmak jest tak pełny jak jeszcze nigdy dotąd. Banda przeraźliwie ryczących handlarzy ludzkimi szczątkami zrobiła z polskiego parlamentu prywatną oborę. Przykładów tego zachowania nie będę wymieniał po kolei, ponieważ wielu z Was śledziło medialne doniesienia z tego haniebnego wydarzenia. Chcę jednak zwrócić uwagę na podsumowującą sejmowe wydarzenia wypowiedź umysłowo chorego tchórza, który w histerii zbiegł z Katynia pierwszym pociągiem jadącym do Polski. Ten sam podły tchórz i kryminalista, który dopuścił się licznych przestępstw przy likwidacji WSI i kradzieży dokumentów z likwidowanej przez siebie służby już, jako przewodniczący zespołu ds. obalenia rządu Tuska oskarżył premiera o to, ze postąpił on wbrew konstytucji i za to powinien stanąć przed Trybunałem Stanu razem z całą Radą Ministrów. Słowa, których można by użyć nie są w stanie opisać tego jak wielki żal do państwa Zdzisława i Marii Macierewiczów ma teraz cała Polska. Ten człowiek po prostu nie powinien się nigdy narodzić. Osobną i pozytywną refleksją jest to, co pokazał dziś premier Donald Tusk. Przy wszystkich błędach, jakich niestety się nie ustrzegł jest to nadal polityk z najwyższej politycznej półki. Szanowni posłowie i sympatycy PiS! Chcieliście wydymać Freda teraz Fred wydyma was!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować