Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadoma24

Prosze odpiszcie, wazne!!!

Polecane posty

Gość niewiadoma24

Jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze w dni nieplodne????

Gość jest taka strona ;)
ktore? Przed owulacja -spore po owulacji - male ale wszystko zalezy od tego na ile regularny masz cykl

Gość niewiadoma24
Po owulacji, a cykle jeszcze do niedawna byly regularne, ostatnio cos mi sie dzieje z organizmem...i mi sie troche rozregulowaly;/

Gość jest taka strona ;)
przyjmujac, ze mowimy o regularnym cyklu 28 dniowym, owulacja nastepuje miedzy 12 a 14 dniem. Jajeczko zyje chyba do dwoch dni, wiec 15 i 16 dzien tez przyjmuje sie jako mozliwe plodne. Pozniej, az do okresu sa dni nieplodne. Jednak przy nieregularnym cyklu lub jesli np.zachorujesz, wyjedziesz cykl moze sie zmienic o kilka dni w prawo, czy w lewo... Moze lepiej pojsc do lekarza niz sie denerwowac? :) pomoze uregulowac cykl, wszystkie watpliwosci wytlumaczy...

Gość niewiadoma24
do gin ide dopiero w poniedzialek , to troszke czasu jest...wolalam sie jeszcze upewnic:)

Gość niewiadoma24
ale dziekuje za rade:)

Gość jest taka strona ;)
nie ma za co :) ja od pewnego czasu przeszlam na piguly anty i przestalam sie denerwowac ;) choc zanim sie znajdzie stalego partnera, ktoremu mozna wierzyc, lepiej zaufac...gumkom :)

Gość niewiadoma24
Wiesz tylko ze jak nie masz dobrze dobranych tabletek, to zawsze jest jakies ryzyko zajscia. Mam kilka kolezanek co zaszly tak..

Gość jest taka strona ;)
eeee, tam. Niech sie lepiej przyznaja ile razy spoznily sie przy przyjeciu piguly, albo po wymiotach czy rozwolnieniu nie doczytaly, ze nalezy tego samego dnia przyjac kolejna itp. ;) Ale jedno to fakt - nie daj sobie wcisnac byle czego.