Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adaaaaaaaa121111

Łóżkowa wpadka pozycją na jeźdzca ;/

Polecane posty

Gość adaaaaaaaa121111

kochalam sie ze swoim chlopakiem na jezdzca.. nie lubilam tej pozycji bo mi nie szło to skakanie.. ale ostatnio robilam to calkiem niezle i spodobalo sie mojemu facetowi.. wiec postanowilam poraz kolejny sie postarac i go zadowolic ta pozycja.. a wiec kochalismy sie zaczelam coraz szybciej i wyzej podkakiwac ... bylo mu mega dobrze.. i nagle jego penis wyskoczyl z mojej pochwy NIESWIADOMIE i uderzylam go pupą w jego czlonka.. zwijal sie z bolu ;/ nie wiem czemu tak sie stalo i czy tylko ja mam ten dziwny problem czy tak sie zdarza? teraz mam uraz i chyba juz nie bedziemy sie kochac na jezdzca bo boje sie ze znowu go uderze..

Gość adaaaaaaaa121111
penis wykonany był ręcznie z najlepszych materiałów w tym macicy perłowej

Gość adaaaaaaaa121111
ktoś sie podszył pode mnie bardzo smieszne ;]

Gość japikolemasakiera
ostatnim razem pisałaś że sie zesralaś, teraz to - ty lepiej odpuść sobie seks kobieto!

Gość adaaaaaaaa121111
chyba z kims mnie pomylilas ;| widze ze nikt sie nie wypowie tylko sobie jaja ze mnie robi;/

Gość lalalalaaas
haha, mi tez sie zdarzylo 'skrzywdzic' peniska jak wypadl :P nic sie nei stalo, pobolalo chwile i bedzie ok

Gość zdarza się ale zradko
właśnie podczas bardzo gwałtownego seksu facet posuwając Cię moze niechcacy go wyjąć i uderzyć w biodro jest nawet tak zwane chyba "złamanie" penisa, jesli on podczas erekcji uderzając o kość zegnie się, wtedy sinieje cały, i ból niesamowity pamiętam jak jakiś seksuolog się wypowiadał więc możesz mi ufać:)

Gość 67854676543
Hehe, nam też się to zdarzyło :) Nie przejmuj się :) Nie Ty pierwsza i nie ostatnia ;)

Gość adaaaaaaaa121111
przestane chyba kochac się tą pozycja bo go uszkodze ;'/

Gość adaaaaaaaa121111
oo to przynajmniej nie jestem sama.. da sie jakos tego uniknac? chyba tylko jak bedziemy to robic wolno i nie bede wysoko skakac.. boo nie da sie szybko i zeby on nie wyskoczyl ;/

Gość Jtmdagmtg
To było trzeba tak nie skakać. Takie coś się zdarza często jak się przesadza.

Gość penisiara
penis twojego partnera jest za mały i króciutki widocznie mój to ma taki wymiar że skacze pod sufit i nic nie wypada

Gość adaaaaaaaa121111
wlasnie chodzi o to ze nie jest maly... jest jak dla mnie duzy .. lubie szybko ale jakos nie potrafie zeby on nie wylecial

Ja tej pozycji nie cierpię, nienawidzę, nie znoszę i....nie kocham się w niej. Wolę jak to mężczyzna jest stroną aktywną.

Gość lalalalaaas
w ogole nie poweinnas w tej pozycji raczej skakac, a posuwac sie przod-tyl bardziej niz gora-dol

Gość adaaaaaaaa121111
no niby tak aleeeeeeeee nie chce zeby myslal ze jestem kloda.. bo lubie sie kochac ta pozycja.. ale on chce szybciej .. i wypada i nieswiadomie go udeerze;/ ale dobrze ze nie tylko ja tak mam

Gość adaaaaaaaa121111
lubie wlasnie na boki ale moj facet chce zebym skakała szybko..

Gość jenk
Mała -penis to nie trampolina -jak ty skakałaś i po co ?

Gość Wampiry i świry
Ja tez nie lubie tej pozycji, bo zawsze mam wrazenie, ze robie to bardzo slabo:O A przy okazji - przepraszam, ze wcinam sie w temat, ale - kobiety powiecie mi jak "ukladacie sie" do pozycji jezdzca tylem?

Gość adaaaaaaaa121111
no przeciez skacze się.. jest taka pozycja mowil ze mam skakac .. raz poruszam sie w przod i w tyl a raz skacze

Gość adaaaaaaaa121111
przewaznie on rozklada nogi a ja na nim siadam i mam zlaczone nogi albo odwrotnie on ma zlaczone nogi a ja na nim siadam z rozszerzonymi.. wtedy jak on ma złączone nogi bardziej go czuje

skaczesz? ja uwielbiam ta pozycje, jedyna przy ktorej zawsze dochodze jasne ze kilka razy penis wypadl i bylo niefajnie, no ale zdarza sie :P staraj sie nie skakac a poruszac do przodu i tylu, samymi biodrami najlepiej jak sie pochylisz nad partnerem, oprzesz na lokciach o lozko i zaczniesz partnera calowac wtedy same bbiodra pracuja, penis idealnie sie uklada, nic nie wypadnie itd, a wszyscy zadowoleni :) pozdrawiam i nie przejmuj sie tak wpadkami lozkowymi :)

Gość to przestań skakać
i problem z głowy kurwa

skaczesz? ja uwielbiam ta pozycje, jedyna przy ktorej zawsze dochodze jasne ze kilka razy penis wypadl i bylo niefajnie, no ale zdarza sie :P staraj sie nie skakac a poruszac do przodu i tylu, samymi biodrami najlepiej jak sie pochylisz nad partnerem, oprzesz na lokciach o lozko i zaczniesz go calowac wtedy same bbiodra pracuja, penis idealnie sie uklada, nic nie wypadnie itd, a wszyscy zadowoleni :) pozdrawiam i nie przejmuj sie tak wpadkami lozkowymi :)

Gość adaaaaaaaa121111
pomimo ze on woli jak ja szybko skacze to bede robic tak jak napisalas.. bede się po prostu poruszac w przod i w tyl :) dzięki za rade;**

Gość możesz się poruszac
w przod i w tyl lub odgiąc sie troche do tyłu i poruszac tez fajne doznania, nie koniecznie musisz skakac pod sufit :) lub moze sie oprzec lokciami o lozku i calowac partnera nic nie robia a on trzymajac cie za pupe bedzie dziala tez fajnie