Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszka73262386

Dziwny facet

Polecane posty

Gość oszka73262386

Jestem z nim rok, ja mam 20 lat a on 27 no i jego zachowania są dosyć dziwne powiedzcie czy z nim coś nie tak: 1. Chce mu sie kochac średnio raz na trzy tygodnie i daje wtedy konkretnie czadu pare razy i znowu mamy celibad 2. Jak chce go dotknac bo jego stworzonku odpycha zawsze moja reke (oprocz co trzytygodniowej akcji) 3. Jak mi sie chce kaze mi sie polozyc spac i odwraca sie tylem 4. Zaczyna mu sie chciec kiedy mam okres albo kiedy nie mamy warunków mna seks (goscie, wczesna pobudka itp) 5. Nie chce sie przytulac i całowac Kiedy sie go pytam czemu tak mówi ze już sie wyszalał a ze mna chce stworzyc zwiazek oparty na milosci a nie na seksie. I że raz na pare tygodni jak o mnie zadba to mi lepiej bedzie smakowac. Mówi tak samo ze on nie ma jakichs nadzwyczajnych doznan z seksu i nigdy nie mial. A przytulac sie poprsotu nie lubi. Czy to normalne

Gość oszka73262386
No domyslam sie ze prawde mówi ale czemu tak jest? Jak mu zwiekszyc ochote na seks? Bo naprawde jest boskim kochankiem wiec raz na pare tygodni jest malo. I czemu on mnie tak lubi kusic kiedy nie chce lub nie moge a pozniej jak co do czego przychodzi po paru dniach to dupa sie odwraca?

to nie jest normalnie... :) chociaz tak sobie mysle ze gdyby mozba bylo polozyc sie, nic nie robic a wy wykonalybyscie 100% roboty to swiat bylby duzo lepszy... :D hahaha.. .:)

Gość dfsgdfgdsfgdf
jamysle ze prawde mowi. sa tacy ludzie ktorzy nie lubia sexu

"Chce mu sie kochac średnio raz na trzy tygodnie" Z tobą, a w pozostałe dni ma inne kobiety i dlatego potem już mu się nie chce z tobą. Pewnie to jakiś oszust który ciągnie równocześnie kilka związków.

Gość oszka73262386
Kocham go i nawet to ze mam za malo przyjemnosci nie zmienia tego. Co zrobic zeby podniesc mu troszke jego potrzeby? Wydaje mi sie ze on nie chce sie przytulac i dotykac dlatego ze go to podnieca a wtedy bedzie mu sie chcialo kochac a on tego nie chce.

Gość aśka_joaśka
widocznie nie umiesz dawać Xupy :(( więc odwala pańszczyznę raz na jakiś czas - jednak z jakiegoś powodu jest z Tobą ?? Zastanów się p.s. Zrób mu loda znienacka i zobacz jaka będzie reakcja

oj laski... :) ja sie lubie przytulac ale mnie to nie podnieca... czy cos ze mna nie tak??? :D te forum jest jak rozmowy w toku, no ale dobrze mi sie to czyta przy pisaniu pracy mgr... :D

Gość oszka73262386
Napewno mnie nie zdradza poniewaz mieszkamy razem i nie ma poprostu na to szans.

Ty mu dajesz kiedy chce to niech on też się postara. Jak następnym razem mu się zachce to nie zgódź się. Da mu to do myślenia. Jak nie chce mu stanąć to nich chociaż ci minetkę zrobi. Może bierze tabletki i dlatego nie chce częściej, tylko jak weźmie tabletkę i ma twardego.

Gość oszka73262386
loda to lubi bardzo :P Ale po lodzie juz nie da rady zeby nie skonczylo sie seksem bo on nie wytrzyma. Ale tak czy inaczej nie chce go zbyt czesto tj raz na pare tygodni

Gość oszka73262386
Ale on twardego ma b. czesto a nie konczy to sie seksem

hahahaa... :) zabawne bedzie jak kolezanka zagra niedostepna i nastepny sex bedzie wczesna wiosna... :D

Gość oszka73262386
Jak sie nie zgodze to powie "dobrze kochanie masz do tego prawo, nie mam pretensji" da buziaka i polozy sie spac

Co do zdrady to mieszkanie razem przed nią nie chroni. Może cię zdradzać w hotelu, w mieszkaniu kochanki itd. Wielu mieszka razem, a zdradza. Normalny zakochany facet nie zachowuje się tak po roku. Jego postawa świadczy o tym, że cię odpycha, a nie że więzy między wami stają się silniejsze.

Gość oszka73262386
Zbereznik Ty sie smiejesz a ja tu powazny problem mam :D :P :P Wiem ze to smieszne ale z mamusia o tym nie pogadam z kolezanka tez raczej nie bo jakos głupio :P A tutaj neutralny teren

Gość oszka73262386
On jedzie do pracy i wraca z pracy i tyle. Reszte czasu jestesmy razem. Nie ma czasu na hotele. Wiem kiedy zaczyna i konczy prace jego szefem jest mój brat :)

Gość oszka73262386
zbereznik wez cicho siedz i daj mi sie tu wyzalic

Wygląda na to, że nawet mając faceta czasem może się przypomnieć, że dildo najlepszy przyjaciel kobiety. Zawsze gotowe i chętne do użycia. Ja bym trzy tygodnie bez niczego nie wytrzymała.

"Ale on twardego ma b. czesto a nie konczy to sie seksem" A to ciekawe. Czym się kończy? Przedwczesnym wytryskiem, czy polewa go sobie zimną wodą? :P

Gość oszka73262386
wiecie co w zasadzie to sie usmiecham bo kiedys trudno mi bylo wytrzymac a teraz sie nawet przyzwyczailam tylko ze jakos wlasnie caly swiat mi mowi ze ma mi sie chciec i ze on jest jakis paranormalny i przez to mi zle. a chyba facet ktory nie mysli ym na dole to złoto?

Gość oszka73262386
nie poprostu krzyczy na niego "lezec" i mu pomalu opada. A my sie smiejemy. cos w tym dziwnego?

Gość oszka73262386
jego tez nie od razu ale zajmujemy sie sprzataniem gotowaniem ogladaniem tv i mu mija

frolrcia prawdy to zaden facet nie mówi kobietaaaaaaa mhmmm masz rację zbereźnik ty to fachura jestes, pewnie ze 40 lat doswiadczeń oszka szczerze??? daj sobie spokój miłosc miłoscia , ile wytrzymasz??? z 5 lat???jeszce?