Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paniikara

Mieszanka kawy z redbulem

Polecane posty

Gość Paniikara

J.w w temacie,co może się po tym dziać?

Gość jeee baneee :)
siądzie ci pinkawa :o -A baś teke:D

Gość vaiolettt
jeee baneee :) dobre hhahaha zawal murowany:)

Gość fghjk765
EEEE tam chrzanicie i po co straszycie ludzi bez sensu?...to zależy od człowieka,od organizmu,od wieku...pewnie,że i cięższe reakcje organizmu kardiologiczne czy gastryczne sie zdarzają ale zaraz tam takie gadanie np znam człowieka,który takowe trunki stosował dla istotnego pobudzenia na przykład w długich trasach jadąc i nic mu się nie działo...gorzej bo po jakimś czasie jego organizm z tym się oswoił i był w stanie nawet normalnie po tym spać.Ja osobiście uważam,że to bez sensu jeśli ktoś miesza taurynę z dodatkową porcją kofeiny.To nie jest zdrowe i w przypadku osób nie przyzwyczajonych to jakaś tam tahykardia może być-przyśpieszenie nadmierne akcji serca itd jakiś roztrój żołądka też może być...jednym słowem pijanie takich kompozycji to głupota wg mnie i szkoda na to zdrowia.

ja raz wypilam dwie kawy i dwa red-bule bylam po nie przespanej nocy bo musialam zawiesc znajomych na lotnisko.rano musialam isc do pracy i wlasnie zrobilam taka mieszanke.w pracy i tak zasypialam myslalam ze wtedy umre i jeszcze do tego szef sie na mnie wkurzyl ostro.na lozko polozylam sie o 15 i odrazu zasnelam.dodam ze bardzo zadko pijam kawe czy energidrinki.jedyne co mi bylo po tej mieszance to bolal mnie zaladek,mialam rozwolnienie i strasznie mi sie czesly rece.

Gość kjhjkh
rezesly nie czesly

Gość Paniikara
Pytam,bo 2 znajomych wymieszalo kawe z redbulem.Nooi maja skutki uboczne teraz :/ Znajomy jeden pija expresso pllus redbul,wiec to pewnie to ich zmorzylo :/