Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiulka bidulka

fryzjerstwo (łódź i nie tylko)

Polecane posty

Gość asiulka bidulka

hej. Mam pytanie do Fryzjerek... czy to możliwe by w łodzi fryzjerki zarabiały po 1000-1200 zł?? to jest jakiś koszmar.. powiedzcie mi ile wy zarabiacie i ile godzin w tyg pracujecie? Dodam, że jestem rok po egzaminie, więc jestem jeszcze bardzo młoda. Pracowałam w małym miasteczku i zarabiałam tam za 40 h tyg 1200 plus nadgodziny i napiwki... opłaty wiadomo mniejsze w małym mieście itp.. a w łodzi? wiem, że są pewnie salony w których można sporo zarobić ale ile trzeba mieć stażu w jednym salonie by zarobić z procentu który wynosi przeważnie 25-30 procent...?? ja nie mam swoich klientów, bo nie jestem z tego miasta, więc mój procent to przeważnie 800, wynajmuję mieszkanie z druga osobą na pół i koszt wynosi miesięcznie 680 zł.. jak tu żyć? jak kupić potrzebne rzeczy.. już nie mówiąc o rozrywce. mam koleżanki które mają po 30 parę lat i zarabiają 1200-1400 maks i mają samochód, dzieci, swoje mieszkanie... jak to jest? mnie nie stać dosłownie na nic.. Proszę opiszcie mi ile wy pracujecie, ile zarabiacie.. czy procent czy stała pensja. :(

Gość asiulka bidulka
miało być, że mi wychodzi tyle z procentu przeważnie - 800 zł ... załamka..

Gość szukaj męża
ale bogatego

Gość a.s.l
nie chce bogatego męża:) chcę tylko zarabiać jak człowiek :)