Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doro1903

pis i spiskowcy

Polecane posty

Gość Oceniacz .
najpierw dowiedz się kim są spiskowcy oszołomie :D Bo jesli uwazasz ludzi, ktorzy w katastrofie smolenskiej doszukuja sie spisku i nazywasz ich spiskowcami to jestes debilem.

Gość oszołom psychiczny
ja mysle że sa o niebo lepsza opcja niż platfusy

Gość prywatna służba zdrowia!!!!!!!
pro socjalni głupcy!

kto tu snuje spisek? PIS!czyja wina ze tyle ludzi zginelo?kto rzadzil Polska przed katastrofa?PISjak sobie poscielili tak sie wyspali!

Gość w groszki i juz...
o nie!!!!11 posłuchajcie, co mowi Macierewicz, Kepa , czy Kempa /wszystko jedno/, albo SW. Jaroslaw?. Gdyby im dano do reki noże, to wycięliby pół Polski!!!Powinni się leczyc i to szybko!!....na nogi, bo na głowe to juz za póżno.............

Mochery,Rydzek,Pis to jedna banda-chca ciemnogrod z Polski zrobic,za nidlugo kto nie bedzie mial krzyza w klapie bedzie palony na stosie!

jak dotychczas miałem poglądy stonowane na temat PiS-u. Po wczorajszych pytaniach w sejmie mogę stwierdzić, że takich głupoli to trudno spotkać w realnym świecie, no może tylko pilnowaczy krzyża. Wszystkie pytania zadawali przedstawiciele pisowwscy, a mało innych. Najlepszy kabaret był jak pojawiły się posłanki pisowskie. Myślę, że tylko leczenie hormonami, te kobiety w okresie menopauzy uratuje, jedno słowo, żenada. Zdołałem znieść wystąpienie Macierewicza, ale masochistą nie jestem i samego naczelnego wodzusia Kaczyńskiego juz odpuściłem. Po programie u Lisa. mogę powiedzieć, że Hofman wymaga leczenia nadpobudliwości i to intensywnego, to nie jest kabaret, to jest tragikomedia.....

Gość w groszki i juz...
pis -do psychitry-----bez kolejki....CITO!

jak słyszę jak Kaczyński krzywczy Tusk , musi odejść, od razu przypomina mi się Lepper z jego : Balcerowicz musi odejsć.... i co się stało, odszedł Lepper w niesławie i to chyba do pierdla, a profesor Balcerowicz nadal działa.....