Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Za co za co za co

Olał mnie facet;((((((((((((((((((((( napisał mi że

Polecane posty

Gość Za co za co za co

Wczoraj dostałam wiadomość. ,,Nie mogę z Tobą iść . Przepraszam za miłość, którą Cie obdarzam. Nie chcę Cie krzywdzić, przez mój ostatni nie spełniony związek. Teraz Ty mi siedzisz w głowie, ale tak Cie kocham ,że nie mogę Cie krzywdzić moją obecnością. Zrozum to. Proszę. Znajdziesz kogoś kto bardziej na Ciebie zasługuję. Zmieniam numer, żeby było nam łatwiej''

Gość Dupek jedenn
100procent inna panna

Gość Za co za co za co
;(((((((((((((((((((((((((((((((((( żyć mi się nie chce

na ban m a kogos innego mialam tak dwa razy ze ktos mnie olal i co sie okazalo byli w związku z kims innym

Gość cvhnfghfg
rozbudowana wersja "to nie twoja wina tylko moja" :D ma inną 🖐️

Gość filemonka to ona
Powiedz cos o waszym zwiazku.ile byliście razem.?

zerwał przez smsa? dupek. tyle. i to jeszcze tym znanym "to nie twoja wina" jasne ze nie Twoja! nie zawracaj sobie głowy dupkiem. skoro tak zrobił, naprawdę na Ciebie nie zasługuje! znajdziesz lepszego! :)

Gość Za co za co za co
nic nie widać:((((

też pisałam dla chlopaka ze niby ja na niego nie zalsuguje a ja poprostu nie chcialam byc z nikim;) hehe nie przejmuj sie zycie na 1 facecie sie nie konczy dasz rade!!

Gość nene1111
Przykro mi to napisać ale on po prostu nie chce z Tobą być a napisał to po to aby zmyć z siebie winę... im szybciej to zrozumiesz tym łatwiej będzie dla Ciebie...również kiedyś przez to przechodziłam.. niestety tacy są faceci i mimo ,ze teraz na pewno będzie cie to "boleć" - minie.... tylko bądz silna. I polecam książkę " dlaczego faceci poślubiają zołzy" jest świetna... teraz swojego obecnego faceta mam w jednym paluszku ;D bużka i trzymkaj się :)

Ja też tak zrobiłem 5 lat temu pewnej dziewczynie. Na prawdę wierzyłem że beze mnie jej będzie lepiej. Dwa lata temu znów się "zeszliśmy" teraz jesteśmy po ślubie... Żałuje tamtego rozstania. I to nie 100% inna dziewczyna. Jeśli go znasz i wiesz że jest spoko to zapytaj się go o co chodzi. Jeśli jednak to inna to go oczywiście olej.