Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik56367

do mężatek ;)

Polecane posty

Gość pytajnik56367

Witam! Dziewczyny, chciałam zapytać Wam jakie metody antykoncepcji stosujecie? Pytanie skierowane głównie do kobiet zamężnych. Czekam na odpowiedzi.

Gość ja nie stosuje zadnej
póki co bo sie staramy z męzem o dziecko

Gość mama dwulatka
Ja rowniez zadnej. Zreszta od 9 lat :)

Tabletki antykoncepcyjne. Ale w planach mam podwiązanie jajowodów. Nie chcę się całe życie szprycować hormonami. Moja wątroba nie jest ze stali...

Gość jak narazie tabletki
podwiazanie tez dobry pomysl, trzeba bedzie przemyslec dokladniej.

Natali to ty nie chcesz miec dzieci? W Polsce chyba raczej podwiazanie jajowodow jest nielegfalne

W Polsce nie.. (co jest dla mnie totalnie niezrozumiałe. Dlaczego nie mogę decydować o swoim ciele? Ale nie będę robiła off topicu). Natomiast są świetne kliniki w Niemczech czy Czechach.. Ja jestem na etapie szukania informacji. Ale nastawiona jestem na Niemcy, gdzie mam rodzinę i mogłabym się tam zatrzymać na kilka dni.

Gość Leoooontyna
plastry anty, szanuje swoja watrobe.

myyy... raczej nie używamy.... sporadycznie prezerwatyw, których i tak nie znosimy,ale to naprawde sporadycznie.... A własciwie przez ostatnie 2-3 lata to nie pamietam kiedy były gumki. ryzyk-fizyk i tak juz przez 6 lat- tym bardziej, że nie mamy dzieci.

Gość My stosujemy prezerwatywy
Jestem przeciwniczką ingerencji hormonalnych. Mamy jedno dziecko (planowane) i staramy się o drugie. Małżeństwem jesteśmy 4,5 roku.

nie stosuję żadnej antykoncepcji, mam jedno dziecko. Po narodzinach tylko stosunek przerywany, ryzyk-fizyk i tak chcieliśmy jeszcze jedno dziecko. teraz się staramy ale się nie udaje - problemy hormonalne, więc i tak nie zajdę bez wspomagaczy :)