Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DoMiNiKa1987

ENDO - POLNA, POZNAŃ

Polecane posty

Gość DoMiNiKa1987

Witam, czy jest tu ktoś kto był hospitalizowany na oddziale Endokrynologii w szpitalu na Polnej w Poznaniu??? jakie doświadczenia macie kobitki ? mam terminj za 2 tyg i chciałam się dowiedzieć jak to tam wszystko wygląda. mam podejrzenie PCO. pozdrawiam:)

Gość mmmmmmmmmmmm111111111111111111
Hej. Ja leżałam tam rok temu z takim samym podejrzeniem. Ogólnie oddział ładny, przygotuj się na czekanie w dniu przyjęcia. Studentów powinno być niewielu, bo to czas sesji. Na oddziale jest czajnik, więc zabierz sobie kubek, ulubiona herbate czy co tam lubisz pić. Zabierz też swoje sztućce bo jak ja tam leżałam to był z tym problem. Jak masz jakieś pytania to pisz. Pozdrawiam ;)

Gość DoMiNiKa1987
mmmmmmmmmmmm111111111111111111 dziękuję za odpowiedz:) a jak lekarze i pielegniarki? podobno pani ordynator troche nie przyjemna delikatnie mówiąc??? pozdrawiam:)

Gość mmmmmmmmmmmm111111111111111111
No za sympatyczna to ona nie jest... Pielęgniarki bardzo miłe. Ogólnie o wszystko pytaj bo inaczej nic nie powiedzą. Ja nawet przy wypisie nie uzyskałam informacji o wynikach i co dalej z leczeniem... Pozdrawiam

Gość mokateeeeeeee
Ja tam byłam. Ogólnie jest ok, ale przygotuj się na to, że przy badaniu ginekologicznym bedziesz stała cała nago przy lekarzach i studentach i będą oglądać twoje owłosienie, badać piersi, a potem ubierzesz górę ubrania i goła zostaniesz do połowy. Straszne przeżycie. Dobre jedzenie, pani ordynator faktycznie do najsympatyczniejszych nie należy.

Gość DoMiNiKa1987
o kurcze:( na pewno strasznie krępujące...dzieki za info

Gość xxxx2011
Do Dominika... i jak byłaś na Polnej jak wrażenia? Ja ma się tam stawić w poniedziałek