Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda_lena585858

Dziecko mojego chłopaka!

Polecane posty

Gość magda_lena585858

Witam wszystkich. Mam pewien problem i nie do końca wiem jak się z Nim uporać. Byłam z chłopakiem dłuższy czas, ale jakoś nam się nie układało i stwierdziliśmy, że musimy odpocząć. Rozstawaliśmy się z myślą, że już nigdy do siebie nie wrócimy. Ja później miałam dość długo chłopaka, a mój były żył swoim życiem. Jakiś czas temu wróciliśmy do siebie i pewnego wieczora powiedział mi, że kiedy nie byliśmy razem przespał się z inną i najzwyczajniej w świecie wpadli. Dziś ma rocznego synka. Strasznie zszokowała mnie ta wiadomość. Mamy po 18 lat i chcemy spędzić ze sobą życie. Jednakże On już zawsze będzie ojcem nie naszego dziecka i a matka tego chłopczyka na zawsze będzie obecna w naszym życiu. Doradźcie mi co powinnam zrobić, bo kompletnie się w tym gubię. Czekam na jakieś odpowiedzi.

Daj sobie spokój... on będzie zawsze stawiał na pierwszym miejscu tamto dziecko, później Wasze dzieci to odczują.. znajdź sobie fajnego, wolnego faceta, a tego gówniarza, co się nie potrafi zabezpieczyć w wieku 17 lat wywal ze swojego życia! No i wiecznie matka dziecka, będzie obecna w Twoim życiu, no ja bym sobie na to nie pozwoliła. Ale się ma honor albo się nie ma.

Gość adinnaaaa
jeszcze mloda jestes i nie jednego spotkasz. dla doroslych ciezko pakowac sie w takie zwiazku, gdzie juz jest dziecko, a do dopiero 18 letnie dzieci

Gość magda_lena585858
Jakby nie było nie mogę mieć o to do niego pretensji. My nie byliśmy razem. Tak samo my moglibyśmy kiedyś wpaść, więc nie mogę tu mówić, że jest wszystkiemu winny. Mamy za sobą wiele. Wiele razem przeżyliśmy, nie potrafię tego przekreślić. Za bardzo mi na Nim zależy, żeby Go zostawić. Wiem, że Jemu też jest ciężko.

Gość no to czego od nas
oczekujesz. to Twoje życie i tak zrobisz z nim co będziesz chciała. ciesz się, że to nie Ty masz to dziecko, jestem pewna, że sytuacja jeszcze zmusi Cię do odejścia od niego bo jestescie za młodzi, Ty jestescieś młoda i masz życie przed sobą ;)

Gość milastara
..'Mamy za sobą wiele. Wiele razem przeżyliśmy..' oj dzieci ile Wy macie już za sobą..eeh, płakać się chce. Pozyjesz-zobaczysz!