Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pitter12345677383488384

Jak zagadac do dziewczyny, co powiedziec ? :)

Polecane posty

Gość dziewczyna to ja
zakorektorowałam :classic_cool:

hehe, jak bylem w urzedzie pracy to mi proponowali prace kanara, ale to nie dla mnie :P A ta proba to moze cos takiego : hej, masz ladny usmiech, kiedy sie do mnie usmiechnelas zobaczylem smiech tez w Twoich oczach, pomyslalem, ze warto Cie poznac, ze poza usmiechem jest w Tobie cos bardzo fajnego :) haha, w necie wszystko latwo napisac :P

Gość dziewczyna to ja
wolę hotel :classic_cool:

Gość dziewczyna to ja
Pitter, ale z ciebie romantyk ❤️

Gość dziewczyna to ja
byle czerwone ;)

Chcialbym cos takiego umiec na luzie powiedziec :P lubie takie pogodne oczy u dziewczyn, ktore smieja sie razem z buzia, patrzac z takim zaufanie, wygladajacym czasem jak taka naiwnosc, slodkie to jest :P, ale moja fobia zawsze wygrywala :P

Gość a masz gdzie
Moj kolega zawsze wyrywa na Czesc,masz dlugopis musze numer zapisac,ona szuka znajduje po czym to teraz mozesz podac. I na serio podaja dziewczyny. Czasem powiedziec komplement,jaka masz finezyjna fryzure chyba bylas u Hupaly(dosyc trendy fryzjerka)Albo moge skradnac Ci rumieniec?i Wtedy na bank laska sie czerwieni.

Gość dziewczyna to ja
to nie zaczynaj od komplementow, ale od przyziemnych rzeczy, na początek jest to dla obu stron mniej frapujące

Gość a masz gdzie
Czasem sypnac cos o pogodzie ze mrozno a tak lekko KOLEZANKA ubrana. Zapytac czy wie cos na temat ekologicznych kubeczkow do kawy...najlepiej orginalnosc

Gość a masz gdzie
Najlepiej oderwanie od rzeczywistosci,przyziemne rzeczy sa sztampowe.Tu chodzi o zaimponowanie

Gość dziewczyna to ja
a masz gadzie dobrze kombinuje :D ale to wersja dla bardziej wyluzowanych :classic_cool:

Gość truskafek
pozycz od kolegi co to sie ogłasza ze zegarkem ten tani zegarek i zapytaj czy moze go Pani nakrecić gdyż mechanizm mu stanoł prz 3 peronie a twój pociong ma opoznienie masz urodziny i zadnego powodu do szczescia.

Moze kupie jakis duzy zeszyt i z usmiechem podejde mowiac, ze jestem ankieterem, ale nie podchodze do wielu ludzi, ale tylko do tych, ktorzy sprawiaja wrazenie fajnych, wiec chialbym z Toba pogadac i moge zadac jakies pytania typu, co musialbym zrobic zebys sie usmiechnela :P, ale w realu to bym sie bal :P Raczej na poczatku to bede podchodzil i po prostu "czesc, ktora godzina" moze sie oswoje :P

Gość a masz gdzie
do mniej wyluzowanych to najlepiej ciekawostke sypnac,czasem zdradza ubranie jakiej ktos muzyki slucha itd mozesz zawsze zaczepic o ubior,o to co trzyma w reku.Udac zafascynowanego.

Gość dziewczyna to ja
tylko nie mów: jaki ładny zegarek :o bo pomyśli że chcesz zajumać :classic_cool:

a masz gdzie Wiele musialbym potrenowac zeby na takim luzie podbijac :)

Gość a masz gdzie
Pytaj sie czy maja chusteczki,to co kobieta moze nosic w torebce.. I udac zakatarzonego,albo ze buta wycierasz.I mozesz dla smiechu powiedziec ze oddasz.

Wasze teksty sa fajne, ale ja to musialbym sie fobii pozbyc, moze bede po prostu pytal przez tydzien obce dziewczyny o droge i godzine :P, a potem postaram sie przejsc do czegos bardziej skomplikowanego :P

Gość dziewczyna to ja
offerma, już myślałam, że bawisz się w kopciuszka :classic_cool:

Gość dziewczyna to ja
Pitter nie przez tydzień, ale przez dwa dni i jak najszybciej podnoś poprzeczkę!

Piter tylko nie mow :czesc ktora godzina bo mi stanol: Chce zrobic dobre wrazenie, a nie "dostac w jajka" hehe :P

Gość a masz gdzie
nie no z zegarkiem lipa,najlepiej abys poczul sie pewny Siebie idz do sklepow handlowych,ale to malych butikow gdzie panie podchodza,zebys nauczyl sie obcowac z kobietami.

Moze masz racje, mam nadzieje, ze mi sie to uda, bo jak bede mial zachamowania przed podejsciem z usmiechem i spytaniem o godzine to sie zupelnie zalamie i pojde do terapeuty :P haha

Gość dziewczyna to ja
a i pamietaj, ważny jest zapach! używaj dezodorantu! a piszę to bo mi sie przypomniał, ze zarywał do mnie ostatnio doś inteligenty facet, ale chyba się nie mył :o masakrejszyn!

Gość a masz gdzie
Tam na chama i uslilnie beda chcialy Ci cos wcisnac a przy okazji zagaduja.Wejdz do Sephory lub Douglasa,tam to co chwila podchodzi.Powiedz ze szukasz lekkich perfumow i beda Ci szukaly i zagadywaly

Gość dziewczyna to ja
butki tto ja odradzam, sama czuję się niepewnie jak mnie taka baba napstuje: w czym pani pomóc? łee :o

Gość a masz gdzie
Troche sie powtarzam,ale bedziesz mial suche informacje,chyba ze jestes poliglota i po angielsku zagadasz wtedy kobiety glowkuja,zastanawiaja sie jak powiedziec po ang droga prosto ..jak obierzesz skomplikowana droge to niektore sa w stanie nawet zaprowadzic w miejsce

Gość a masz gdzie
nie kulturalnie jest w butikach,polecam bo oni maja byc mili itd maja w umowie,wiec nie uslyszysz zadnych chujow itd.I rozmowa bedzie mila i sympatyczna

Gość a masz gdzie
nie przejedziesz sie na rozmowach w butikach,niz np na ulicy jak trafi Ci sie nie wiem,nie jestem stad,zapytaj sie kogos innego.

Znam rosyjski, ale nikogo na ulicy straszyc tym nie bede :P tym bardziej, ze w zwiazku z tupolewem ludzie moga niechetnie reagowac na ten jezyk :). Myje sie czesto i pachne ladne, dbam o siebie jesli o to chodzi, a z tymi butikami to moze byc dobry pomysl zeby wejsc i powiedziec "szukam jakis perfum, ktore uczynia mnie smialym w stosunku do dziewczyn, ktore maja fane usmiechy" i sam sie moge usmiechnac. W sklepie moglbym sprobowac, bo ekspedientki rzadko bywaja niemile. :P