Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna z tuniką

Dzisiaj dowiedzialam się,że facet z którym się spotykam jest cieciem

Polecane posty

Gość anna z tuniką

Mówił, że studiował, się okazało, że faktycznie, ale nie skończył. I teraz się okazało, że on jest po prostu zwykłym cieciem gdzieś we firmie w budce ze szlabanem siedzi. Co robić? Spotykała się któraś z was z dozorcą?

jezeli ci sie podoba to sie spotykaj.z facetem z tego co mi wiadomo to nie jest sie dlatego ze ma dobra prace tylko z innych powodow.co ty jakas materialistka jestes?ja jak poznalam mojego to wogole pracy nie mial

Gość zrob mu te przysluge
i nie spotykaj sie z nim.

Gość anna z tuniką
no ale jak ma taką pracę to świadczy o tym, że jest leniwy i mało kreatywny, nie rozwija talentów i ma w nosie wartości życiowe

Gość dyrechtór
a jaką Ty masz robotę?

Anna rzuć go bo nie zasługuje na takie coś jak ty, najlepiej jakby miał wypasione BMW i kupe kasy ale co z tego że bije i pije i na dziewczynki lata ważne że kasa.

Gość dyrechtór
ważne że ta BEEMKA - co z tego że będzie ją woził w bagażniku :D 🖐️

"no ale jak ma taką pracę to świadczy o tym, że jest leniwy i mało kreatywny, nie rozwija talentów i ma w nosie wartości życiowe" taka ocena o Tobie tez swiadczy, ale nie bede rozwijac mysli bo po jednym zdaniu nie bede Cie oceniac

Gość hfjuyk
Provo

jak nie bedzie mieć solary na twarzy ani blond włosków to bedzię biegła za Beemką :D

Gość mam bzika
haha bardziej dotknęło cię to że jest cieciem niż to że kłamał ? paranoja ___ http://tnij.org/j1sl

Gość dyrechtór
widzę, że naszej pytającej się szrobiło głupio - pewnie sama ofiara jest bezrobotna :D 🖐️ kooorwaaa - co za dnooooooo :D

Gość I co Pelikanersi?
łykajcie

Gość a pelikany łykają łykają
bo swojego życia nie mają nie mają:P:D:D:D cieć to zacny zawód to można powiedzieć taki strażnik z Teksasu:D załóż temat jestem z Czakiem Norisem co wy na to:D:D

Gość Marcin84w
ktoś przecież musi być cieciem żebym był spokojny że moja beemka stoi bezpieczna

Gość anna z tuniką
bez przesady. Pracuje w biedronie na kasie

Gość Kaznodziej Kołodziej
pelikaneria siłą

Gość KrVaVaMaRy
o jaaaa kim Wy jestescie, ze dozorca to dla Was czlowiek bez wartosci? Ale dno z Was ja Wam powiem a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b c c c c c c c c c c c cc c c c c c c c c c c c c c c c c c c c c c c c d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e f f f f f f f ff f f f f f f ff f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h hh h h h h h h h haaaaahahahahhahah HA h h h h h h h h h h h h h h h h h hh hh h h h h h h h h h h h h h h h h h h hh h h h h hh h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h jak chuj :) ha ha ha i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i io i i i i i i i i i i iiiiiiii iii

Gość Marcin84w
bez wartości jest śmieć który zaśmieca forum takimi długimi stopkami.Rodziców tego śmiecia też wypada obrazić że nie zdążyli z utylizacją tego odpadu

Gość anna z tuniką
Nie pracuję w żadnej biedronce. Pracuję w biurze.

Gość całkiem na serio
To już jest twoja decyzja. Fakt, że Cię okłamał jest alarmujący i świadczy o tym, że koleś zdaje sobie sprawę że nie ma nic do zaoferowania. Zastanów się czego chcesz od życia bo człowieka nie dasz rady zmienić.