Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona obywatelka

J. Kaczyński robi z Polski i Polaków pośmiewisko

Polecane posty

Gość wkurzona obywatelka

nie moge tego ścierpieć ze robi z Poslki i wszystkich Polaków pośmiewisko, żeby nie było to ani za PISem ani za PO nie jestem, ale Kaczyński mnie wkurwia, cały czas się czepia Tuska, gada o zamachu i jego wypowiedzi, biorąc pod uwagę jego wiek i wykształcenie, są żenujące i szczeniackie :o robi z nas przed całym światem pośmiewisko, w końcu na całym świecie tragedia w Smoleńsku nie jest postrzegana jako zamach ale jako tragiczny wypadek :o i za pieniądze polskich podatników śledztwa chce w nieskończoność prowadzić, ekspertyzy przeprowadzać i ekshumacje zwłok :o i te wyjazdy polityków PISu do USA :o wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd, po pierwszej wizycie Kaczyński się chwalił ze zainteresowali się sprawą ważni kongresmeni a tak naprawdę polityków PiSu wysłuchało dwóch! amerykańskich kongresmenów o wątpliwej reputacji :o i teraz po wynikach śledztwa Kaczyński mówi o tym że politycy PISu znowu poleca do USA interweniować :o pewnie, polecą drugi raz robić z nas pośmiewisko ,za nasze pieniądze kurwa mać :o w USA nikt się tym nie przejmuje, było minęlo, tam się o tragedi w smoleńsku nie mówi, a Kaczyński przechodzi sam siebie, jego zachowanie i poziom wypowiedzi nie przystoi państwowemu urzędnikowi, liderowi partii, ja rozumiem gniew i że cierpi po stracie brata ale skoro tak źle z nim i psychika siada to niech odejdzie z polityki i przestanie mieszać i robić z Polaków durniów!!!!!

Gość maturks4
Zwyczajnie na mózg mu padło, a otoczenie na tym zarabiające, w małego człowieczka wielkie ambicje wmawia

Gość a ja powiem tylle
Pis i Po i inne scierwa zatracaja nasz kraj, kazdy na swoj sposob z politykow okrada nas biednych podatnikow... o kazdy mozna powiedziec co robi dla Pl, tylko szkoda, ze nic dobrego.... a wszyscy spoza Pl juz sie tylko z nas smieja, albo nam wspolczuja.... Takze Kaczynski czy Tusk po rownych pieniadzach sa.... jak dla mnie to, to moje zdanie....

Gość wkurzona obywatelka
jak mam się kurwa mać zrelaksować, wczoraj chciałam przeczytać informacje na onecie a tu po oczach biło logo o tym ż politycy PISu znowu do USA polecą!!!!! Tusk nic dobrego nie robi, ale chociaż zachować się umie odpowiednio do wieku, funkcji i wykształecenia :o

Gość wkurzona obywatelka
rozumiem ze wam nie przeszkadza to że J. Kaczyński robi z nas pośmiewisko????? :o wspaniale po prostu

Gość J. Kaczyński
robi to na własny naruchunek :o chory idiota :p

Gość tyran
kaczynskiego powinni do zakladu zamknietego oddac-to Dzihad plua Alkaida razem.Szukaja BenLadena a on w Polsce siedzi

Gość no co sobie pomyślą?
nie przejmuj się tak polityką i politykami. Oni dadzą sobie radę:) Nie widzisz, że to gra polityczna, żeby przyciągnąć do siebie więcej wyborców na jesienne wybory? Znasz zasadę - nieważne czy mówią o mnie dobrze czy źle. Ważne że mówią :)

rozumiem ze wam nie przeszkadza to że J. Kaczyński robi z nas pośmiewisko????? Nie. Dlaczego miałoby przeszkadzać ? Prawo tego nie zabrania. :)

Gość a ja miałam tam
święta racja,mnie też to wszystko doprowadza do szewskiej pasji :(

Gość tzatziki
jakie posmiewisko?? myslicie, e ludzie nie maja nic do roboty tylko na polske patrzec? nie jestesmy pepkiem swiata. wiekszosc ludzi na ziemi nie wie gdzie nasz kraj lezy :D ty bys robila sensacje jakby np w urugwaju jakis koles cos tam powiedzial?

Gość tyran
mnie naprawde doprowadza do szalu Pis -rydzyk i krzyzowa droga-ciemnogrod z Polski robia,to jedna banda.

Gość wkurzona obywatelka
klon_---rozumiem że w związku z tym ze nie odczuwasz tego na własnej skórze to ciebie to nie obchodzi????? jesteśmy pośmiewiskiem na cały świat, wszyscy nam współczują i śmieją się z nas :o politycy tylko się kłócą i nic dla tego kraju nie robią, póki żyjemy w Polsce to ok ale za granicą oceniają Polaków przez pryzmat m. in. tego co wyprawia Kaczyński :o

Gość tyran
dlatego kaftan bezpieczenstwa dla niego! dwie kaczki zniosly zbuki a smrod na lata zostanie

Gość no co sobie pomyślą?
obywatelko, niedawno rozwalił się samolot w Iranie. Czy świat (czyli na przykład ty) słuchasz i czytasz co na ten temat mówią irańscy politycy? Obchodzi cię to? To jest sprawa wyłącznie kraju, którego dotyczy katastrofa, a reszta ma to w d... :) I dajesz sie w to wkręcać, żyjesz tym I o to właśnie Jarkowi chodzi. Zeby jak najwięcej o nim mówiono, bo wybory tuż tuz :)

Gość wkurzona obywatelka
w moim odczuciu J. Kaczyński naprawdę powinien zostać skierowany na badania psychiatrycczne, przymusowy urlop i terapię z psychologiem żeby wrócił do jako takiego stanu, nie wiem czemu on się na ten zamach tak uparł??? jego brat leciał złomem, żeby to inna maszyna była i taki wypadek to by się może wyratowali, ale Tupolewy są b. ciężkie(gdzieś czytałam) i w chwili wypadku maszyna ich pociągnęła, nie było szans żeby się wyratowali :/ lżejsza maszyna by pewnie inaczej ladowała, ktoś by może przeżył, a on tylko zamach i zamach, Tusk nie był taki głupi---poleciał nowocześniejszą wojskową Casą(chyba się tak pisze), a że ogólnie lotnisko było w tragicznym stanie, fatalnie położone, rosyjscy kontrolerzy słabi i polscy piloci nie znajacy rosyjskiego i brak komunikacji po angielsku to inna sprawa, to były czynniki dodatkowe, które jeszcze pogorszyły sprawę, a samolot zawadził o drzewo i nikt tego nie mógł przeiwdziec :o

Gość wkurzona obywatelka
wybory!!!! na Kaczyńskiego na pewno nie zagłosuje, na Tuska w sumie też nie mam powodów głosować ale w sumie Tusk to chyba jednak mniejsze zło niż Kaczyński :o

Gość to ja poleccam
poczytać coś o "psychiatrii represyjnej". Nieznajomośc historii prowadzi do tego że łatwo pospólstwem jak "wkurzona obywatelka" manipulować. Za czasów stalinowskich to była powszechna praktyka że opocycje wysyłało się do psychiatry, do załkłady zamkniętego mozna było trafić mówiąc o np. wolnych związkach zawodowych.

Gość tyran
kto pod kim dolki kopie sam w nie wpada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAK BEDZIE I: BO TO NAPRAWDE PODEJRZAJACE ZE SIE UPARL JAK LYSY NA GRZEBIEN Z TYM WYUZDANYM ZAMACHEM.A MOZE ON W TYM PALCE MACZAL?BO TAK TO WYGLADA

Gość a ja radzę o klinicznej
nie jakiejś "psychiatrii represyjnej"

Gość wkurzona obywatelka
manipulować??? ja niby daję sobą manipulować??? chyba coś ci się pomyliło, gdybym dała sobą manipulować wierzyłabym w te bzdury ui bajki co Kaczyński opowiada, a tak to cala moja rodzina się z niego śmieje :D naprawdę, nie daję sobą manipulować i na niego nikt z mojej rodizny nie zagłosuje, i wypraszam sobie nazywanie mnie pospólstwem :o

Gość a ja radzę o klinicznej
i osobowości patologicznej manipulującej tłumem też radzę poczytać :)

Gość zycie na wstydzie
zamiast sie zastanawiac, co swiat mysli o polskich politykach, zacznij sie martwic, co ci rzeczeni politycy robia dobrego/zlego dla kraju, nastepnie zacznij wymagac od nich uczciwosci i efektow rzadzenia

Gość do zycie na wstydzie
a ja radzę zacząć pisać po polsku tak, jak należy (a nie jak komu wygodnie) :o

Gość to ja poleccam
To powiedz mi w jakim normalnym kraju media żyją tym co robi opozycja pomijając w ogóle ocena rządzących?? Albo gdzie za granicą interesują się tym co robi Polska opozycja?? Jeśli ktos przynosi wstyd to Komorowski co chciał z NATO występować i nie odróżnia długu publicznego od deficytu albo cos pitolił do Obamy o polowaniach. Albo Tusk co cały świat patrzy jak Putin pogrywa sobie z Polakami dzieki niemu. Aż odżył wiersz A.Waligórskiego: "Raz ordynarny niedźwiedź kucnąwszy na łące W dość niewybredny sposób podtarł się zającem. Zając się potem żonie chwalił po obiedzie: - Wiesz stara, nawiązałem współpracę z niedźwiedziem!"

Gość wkurzona obywatelka
co robią politycy dla kraju??? NIC co moge zrobić sama???? też NIC bo większość obywateli macha na to ręką i mówi 'jest źle i będzie gorzej i my nic nie zmienimy' , z takim podejściem nic się nie zdziała, egzekwować cokolwiek??? tez w pojedynke nic się nie zdziała, możesz się kłócić i gadać, użalac i wiedzieć ze masz rację ale w pojedynke nic się nie zrobi

Gość pytają Kaczyńskiego
- Dlaczego nie ma pan żony? - Bo jestem mężem stanu.

Gość sfsdfsdfs
słonce, gdybys czytala gazete polską, obejrzała film Mgłe.. wiedziałabys ze posmiewisko to robi z nas Tusk.. od paru lat, obiecujac, kłamiąc.. naprawde nie widzicie co sie dzieje w polsce przez rzady PO..? mi i moim rodzicom.. nie starcza w miesiacu czasem na rachunki..