Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta na krancu świata

kilka pytan do doswiadczonych mam

Polecane posty

Gość kobieta na krancu świata

Kobietki slyszalam ze sa testy ciazowe ktore moga wykryc ciaze juz po 3 dniach od zaplodnienia,czy to prawda?? co to za testy?? czy u ktorejs z was test wykryl ciaze wczesniej niz po 7 dniach? czy sa tutaj mamy ktore czuly ze sa w ciazy nie majac jeszcze dowodu w postaci dwoch kresek? czy sa kobiety ktorym sie te silne przekonania-przeczucia potwierdzily testem? czy dostane u lekarza ginekologa albo rodzinnego skierowanie na badanie krwi beta?czy trzeba je wykonac we wlasnym zakresie bez skierowania?

na bete nie potrzebujesz skierowania no i po 3 dniach nie ma jeszcze sensu isc. u mnie test nie wykryl ciazy na 3 dni przed planowanym okresem,a w dniu spodziewanego wyszly 2 kreski a przeczucia?jak sie starasz to nagle widzisz u siebie wszystkie objawy ciazy

Gość mama urwisa malego
po s dniach to zarodek może nawet jeszcze nie jest zagnieżdżony w macicy wiedz, że od stosunku do zapłodnienia może minąc nawet 3 dni, potem wędrówka zarodka do macicy, następnie zarodek musi byc co najmniej 6 dni zagnieżdzony, żeby test wykrył ciażę betę robisz w laboratorium bez skierowania 25-30 zł kosztuje nie wcześniej niż 10 dni po zapłodnieniu ja robiłam 18 dni po i już ładna była, wtedy też pojawiły się pierwsze objawy