Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieszkaswieczka

smieszne sytuacje po narkotykach

Polecane posty

Gość oihfoikdhfpi
wszyscy wiwelce oburzeni, ale piwko i wodeczki to sie lubia napic, a to tez jest narkotyk! tyle, ze legalny... i przestancie uwazac, ze jak ktos raz czy kilka razy sprobowal to od razu jest cpunem... :D nawet sobie sprawy nie zdajecie ilu dyrektorow, ludzi sukcesu czy po prostu przykladnych ojcow i mężow, zon i matek mialo w mlodosci stycznosc z narkotykami. sama znam wieleee osob, ktore po kilka razy sprobowalo tego czy tamtego i najzywczajniej w swiecie przestali. ja tam samo wzielam kila razy, fajna jazda, ale w sumie to mnie to az tak nie kreci.. tak sao z alkoholem. tez nie pije. no i jakos nie mialam w ustach/nosie graa narkotyka od 10 lat. tez jestesm cpunem i skoncze w rynsztoku? :D

Gość Ola 18 lat (wulgarna)
osa napisalas " Brakiem szacunku daze wszystkich ktorzy nie maja szacunku wobec innych ludzi.", wiec wynika z tego, ze siebie takze nie szanujesz, psuedoyntelygentko 🖐️

Gość taaaak****
ta i zrobiliscie sobie kolejny temat żeby zjebywać siebie nawzajem. Weźcie wyjdźcie na ulicę i powiedzcie to sobie w twarz. Zobaczymy czy tacy odważni bedziecie

Gość olalalal
malenka nie kumasz co ci laska napisala, tylko sie pienisz. szczescie ze istnieja osoby tak inteligetne jak ty olusiu. pozdro

Gość sdder
wudka nie zresetuje dysku ci a narkotyki tak

za małolata przypalało sie trawke, kiedys po jakimś skręcie siedziałayśmy z kumpelami na ławce w parku i złapałam jakąś zawieche, gapiłam się przez jakieś pół godziny przed siebie i niewiele kontaktowałam, zupelnie jakbym spała. po dłuższym czasie z tego snu wyrwały mnie jakieś krzyki z naprzeciwka, ocknęłam sie i widze że naprzeciw mnie w odległości ok 20 m siedzi jakiś kark z laską i coś sie pulta do mnie że sie gapie na niego :P a ja go w ogóle nie widzialam :P był już na tyle wkurzony ze zaraz by do mnie chyba podszedł :O burackie czasy, dziś nawet nie chciałabym patrzeć na ten szajz :O

Gość alchemik33
kiedyś dosypałem koleżance z 3 dzieci odrobinkę białego proszku na zabawie karnawałowej.Tak się rozgadała,że opowiedziała mi ile razy i z kim zdradziła swojego męża,mojego kolegę.Miałem niezły ubaw.Nikomu krzywda się nie stała i nie zakablowałem. Wiecie co to jest GHB,zrobiłem to z GBL na kuchence w garnku.To pigułka gwałtu,wyjaśniam sprawę.Wypróbowałem to na sobie.Smak słony,pewnie w drinku by zanikł,piłem trochę alkoholu i faktycznie film mi się urwał dość gwałtownie,przy czym pamiętam moment strasznej jazdy ze strasznym zapałem do seksu,taki silny afodyzjakalny ciąg.

Gość kapitanzero
Ja pamietam jak kiedyś z cala paczką chodziliśmy na impreze, na ktorej bramkarz wyglądał jak Jezus. Moze troche bardziej muskularny, ale fryzura, broda i nawet twarz pasowały. Tak więc wszyscy nazywaliśmy go Jezus. Minęło kilka lat od naszych wypadow do tego baru, bramkarza dawno nie widzieliśmy. No i jednego dnia razem z dwoma kumplami troche się spaliliśmy. Wracamy do domu tramwajem, wszedzie pelno ludzi. Jedziemy sobie spokojnie. Nagle kumpel zaczyna przeciskać głowę miedzy ludźmi w strone okna i zaczyna wrzeszczeć do mnie i drugiego ziomka " O k*rwa! Jezus! Nie wierze! Obczajcie! Toć to Jezus! J*bany brodę ogolił ledwo co go poznałem!" Nie muszę chyba opisywać min ludzi z tramwaju...

Gość gość
95% sytuacji stąd to jakieś zmyślone głupoty i ludzie to łykają, nie wiem co żrecie ale przestańcie