Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama razy dwa chyba

test pozytywny, objawow brak

Polecane posty

Gość mama razy dwa chyba

NIe pamietlam daty ostatniej miesiaczki. Tzn wiedzileam, ze ze byla okolo15-18 grudnia. W nubeigly weekdn cos mnie oswiecilo, ze chyba powinnam odatc okresu. A tu zadnych obajwow, ani brzuch nie boli, anie nie jestem wklurzona na meza. W koncu w poniedzialek kupilam tes: wyszedl poztywny. Jednak objawow ciazy nadal brak. Tzn pobolewa mnie, tak jakby cagnie w pachwinach i rano w autobusie jak jhade do pracy mnie czeasme mdli. Dodam, ze w pierwszej ciazy miual b bolesne piersi i ciagle chciwalo mi sie psac. Teraz w recz przeciwnie: spoac mi sie nie chce . Wogole czuej sie jakbym nie byla w ciazy. Do gina ide za tydzine dopiero Ktos maila taka, prawie bezobjawowa ciaze? Bo juuz nie wiem czy maml sie martwic czy nie.

Gość zolza :P
hej ja jestem w 10 tyg i rowniez nie mam objawow poza brakiem miesiaczki i z poczatku bolal mnie brzuch jak na @. Kazda kobieta przechodzi inaczej ciaze wiec niczym sie nie martw moja siostra np w pierwszej ciazy miala zero objawow a w teraz w drugiej nie wychodzi z toalety takze ciesz sie ze natura cie dlikatnie traktuje a inne mamusie moga nam tylko zazdroscic :P

Gość no co sobie pomyślą?
jedynym objawem wczesnej ciąży jest brak okresu. A ty chyba masz krótką pamięć, bo senność to chyba około 5 miesiąca przychodzi :) Mdłości też około 2-3 miesiaca

Gość brakobjawów
Ja jestem w 13 tygodniu ciąży i oprócz braku miesiączki nie bardzo moge znaleźć cos szczególnego.A już napewno na początku.Nie doszukuj się objawów bo wcale ich nie musi byc a ciąża jak najbardziej może się rozwijać.Skoro test wyszedł pozytywnie to gratuluję fasolki.

Gość senność koło 5 miesiąca
?????????:D:D:D 2 razy byłam w ciąży i jeszcze zanim zrobiłam testy to juz spać mi sie chciało od rana do wieczora i do wieczora do rana:D nigdy nie słyszałam by senność w ciąży pojawiała się w 5 miesiacu przecież 2 trymestr jest tym najbardziej komfortowym, gdzie większość dolegliwości ciążowch mija;)

Gość to jest jeden
ja też od niemal 1 dnia ciąży przeypiam całe dnie i noce!!! skąd pogląd, że senność przychodzi w 5 miesiącu?

Gość Panikara jakich mało
W 5 miesiącu ciąży to ta senność chyba dopiero przechodzi :D Ale ta senność była okropna - ja akurat na początku ciąży mialam ważne egzaminy, a jak tu się uczyc jak godzina 19 to był szczyt możliwości :P Tak samo jak wszyscy mówili, pisali, że częstsze oddawanie moczu pojawia się dopiero pod koniec ciąży - bzdura! Na początku też co chwilę biegałam do łazienki Autorko nie martw się, też jak Ty martwiłam się że nie mam bliskich spotkań z kibelkiem ;) ani żadnych większych objawów, troche mnie piersi bolały, brzuch, doszła ta senność później, mdłości delikatne, zgaga...Ale wszystko było umiarkowane Teraz, w 4 miesiacu nie mam żadnych objawów