Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

JAK PIEŚCIĆ FACETA ANALNIE ???

Polecane posty

Cześć! Mam ochotę coś innego zrobić swojemu facetowi, chcemy odmienić nasze życie seksualne które stało sie nudne i rutynowe. Chciałabym spróbwać czegoś czego nigdy nie robiliśmy - chciałabym się pobawić jego anusem i prostatą tzn anus palcem, a prostate językiem... Tylko problem tkwi w tym, że nigdy tego nie robiłam ... Czy są tu jakieś dziewczyny, które przerabiały ten temat. Doradźcie coś jak to robić? Szybko wolno? Jak zrobić żeby mu było dobrze...

tak chce rozmawialismy juz o tym

no właśnie czekam może się znajdzie jakas dziewczyna bardzo doświadczona :)

Gość Marek2626
Moja dziewczyna mi tak robi - i nie tylko tak ;) Najprzyjemniej jest wolno, przyspiesza dopiero jak dochodzę.

dzieki Marek :)

Gość Marek2626
Drobiazg :)

ale to trzeba użyć jakieś oliwki ? Jak to zrobić tak od A do Z zeby było fajnie ;)

Gość Marek2626
Moja bierze krem do rąk, taki łagodny :) A od A do Z to najpierw sie piescimy i dopiero jak jestem mocno pobudzony to się do mnie dobiera ;) Nie tylko paluszkami :classic_cool: liliput, jak ci sie nie podoba to twoja strata.

Gość taka2222
Spodoba mu się. Zadbaj o nawilżenie i do dzieła. Na początku wolno, a potem możesz szybciej.

To będę dzisiaj działać :)

Gość taaa albo tamta
fajna zabawa polecam :-p co prawda byłam zaskoczona że mój M się na to zgodzi .. bo sama jeszcze parę miesięcy temu myślałam że to wstrętne ,ale wiem że go to kręci ,spocząwszy był bardzo zmieszany a teraz jak jest nakręcony to sam o to prosi ;-)

kurcze ja tez nie dawno sie brzydzilam i myslalam ze moj facet sie nigdy na to nie zgodzi :) a jednak :) ciężko mi się będzie za to zabrać ale może jakoś dam rade :)

Gość gość
Poćwicz na swojej doopie.Trzeba dodać że mam wtedy orgazm kilka razy dłuższy. :p

Gość ciekawy23
No i jak? Zadziałałaś? :)

jeszcze nie :) nie mialam az tyle odwagi w sobie, ale sprobuje na pewno :) moze jakies dobre winko kupie :)

I butelką od arizony będe go posuwać w kakaowe oko :)

spadaj podszywie

Będe go smyrać butelką od muzgojeba po dwunastnicy :) on tak lubi koledzy w pracy tak go pieszczą w przerwie śniadaniowej!

Gość lilka9876
a to jestem zaskoczona, bo moj maz chce tego tez od 2 lat i najpierw robilam, potem mnie to obrzydzalo , bo nawet sama nie lubie do tyleczka jak mi wsadza , a ostatnio to juz sie zastanawialam cz y on czasami nie pedla skoro mi to tak czesto proponuje---a teraz okazuje sie, ze kazdy prawie mezczyzna to lubi , bo zwieksza to moc orgazmu ---ciekawe ciekawe --a moze kupie taki maly wibrator --ja mam 3 normalne do cip--- , to kupie dl aniego jeden maly do dup... no to czyli nie pedal haha ufffff

Gość bardzo_zainteresowana tematem
pieścicie tak swojego faceta ?

Gość chcę żeby żona mi to robiła
O! Uwielbiam to! Uwielbiam, jak żona mnie tak pieści! Szkoda, że robi to tylko raz na jakiś czas. Jeszcze rzadziej pozwala tak pieścić siebie, a pełny anal to już całkiem sporadycznie. Gdybyśmy mogli zamienić się miejscami i to ona miałaby członka i chciała mnie penetrować analnie, to pozwalałbym jej to robić, ile tylko by zapragnęła.

myślałam o włożeniu mu w tyłek ananasa z liśćmi, nie wiem czy stymulacja będzie wystarczająca, czy trzeba go obrać?

Gość doswiadczona1111111111
Alez to jest o wiele lepsze od tradycyjnego seksu! Tylko pamietajcie o lewatywie, wystarczy domowa wcale nie musi byc zalkowita. Mozna znalezc informacje w necie na stronach anal dla kobiet ;) Winko rzecz przydatna, chociaz nie za duzo po co sobie wrazenia psuc alko? No i nawilzenie KONIECZNIE! Najlepeij kupic specjalny do tego celu zel na bazie wody. Milej zabawy ;) PS. Moj facet uwielbia jak mu wkladam palca powoli do pupy i jednoczesnie lize jajeczka i druga reka pieszcze penisa ;) Jest wniebowziety i ma dreszcze!

Gość Elzbietka101
nałóż na palec prezerwatywę albo gumowe rękawiczki, duuuużo kremu, lizać to bym tam nie lizała, później mozecie spróbować ze straponem, ale ostrożnie coby nie było hemoeroidów, ja po pierwszym analu miłałam gigantyczne, chirurg od razu się kapnął po czym mi wyskoczyły