Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cotuwpisać

Co to może być :( zbyt dużo nerwów...?

Polecane posty

Gość cotuwpisać

Witam. Może tych tematów jest sporo, ale pierwszy raz coś się ze mną dzieje :( Otóż powinnam dostać okres w środę, od ubiegłego piątku bolały piersi gdy złapałam z boku (zawsze tak jest przed). Dziś przestały, ale okresu nie widać... Juto zrobię test, ale nigdy nie doszło we mnie do wytrysku, więc ciąży raczej nie podejrzewam... Moje pytanie: czy to możliwe, żeby ewentualnie tydzień po niepełnym stosunku bolały piersi przez tydzień i przestały??? Czy któraś tak miała we wczesnej ciąży...? Denerwuję się bo za 5 miesięcy ślub :( i to nie byłoby mi na rękę teraz... przepraszam że chaotycznie...

Gość cotuwpisać
Odpowie ktoś...? Uspokoi...?

mnie w terminie @ bolał bardzo brzuch i teraz przestał, ale @ dalej nie mam :( robiłam test i negatywny a to już 38dc. U mnie to stres niestety, ale bardzo denerwująca ta sytuacja :( więc nie panikuj, bo to tylko pogarsza sytuację:)

Gość cotuwpisać
Mnie brzuch też boli, choć niezbyt mocno... Tak jeszcze nigdy nie panikowałam :( choć czasem się przesuwał... dziwią tylko te piersi... eh

Gość cotuwpisać
Może ktoś jeszcze z podobnym przypadkiem... do jutra jeszcze sporo czasu :( a do badania jeszcze więcej...