Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalaaaaa

steper prosty czy steper kołyska

Polecane posty

Gość lalaaaaa

cześć dziewczyny, chciałabym się dowiedzieć jaki steper do ćwiczeń brzucha jest lepszy prosty czy kołyska(taki bujany na boki), może któras z was używa i mi doradzi.

Gość ten drugi...
ja tez cwiczylam na steperze dluuugo, ponad rok, nawet po 1,5 h dziennie i szczerze? male efekty!!! teraz zaczelam chodzic na silownie i wszystko mnie boli! czyli wniosek jest taki ze lepiej na silownie, uzywasz wiecej miesni- lepiej bedziesz wygladac :) i schudniesz

Gość lalaaaaa
ja ogólnie jestem szczupła, mam tylko brzuszek który mi przeszkadza, nie mogę nosić obcisłych bluzek, chciałabym jedynie mieć plaski brzuch. do robienie zwykłych brzuszków nie mogę sie jakoś zebrać bolą mnie potem plecy i w końcu rezygnuje, chciałabym jakieś fajne urządzenie które pomoże mi zrzucić oponkę z brzucha, a dożo czytałam o steperze i niby jest bardzo dobry tylko, że ten prosty to bardziej na nogi, uda, pupę i nie wiem właśnie jak z ta kołyską??czy ona pomaga na brzuch?

Gość ngdz
jesli chcesz zrzyucic tluszcz to tylko aeroby-stepper,rowerek,bieganie,orbitrek cwiczenia obciazajace na silowni sa na rozbudowanie miesni a nie na spalanie tluszczu :o

Gość lalaaaaa
ale to wtedy który lepszy steper na brzuch tem zwykly prosty, czy kolyska?

Gość Motylki
Jak wyglądają te stepery?

Gość ngdz
ta kolyska to chyba jaka zabawka :o kup sobie stepper skretny ilez razy mam pisac

Gość Motylki
Dzięki. Jak się chodzi na tym stepperze kołyska? Jakoś nie mogę wyobrazić sobie jak to działa. Bo taki normalny to wiem, depcze się w miejscu, a na tym ''kołyska'' chyba nie da się tak.

Gość Motylki
ngdz, ten stepper skrętny to pomaga schudnąć? Nigdy nie ćwiczyłam na czymś takim, a chętnie odchudziłabym nogi i brzuch. Ile dziennie trzeba ćwiczyć, aby były efekty?

Gość lalaaaaa
a może twister, jak na brzuch??

Gość ngdz
tak, pomaga spalic tluszcz, kazdorazowo tzreba cwiczyc min 45 min (ale to absolutne minimum) wychodzi kilak tysiecy stepow

Gość cubea
Jeżeli Twoim celem jest zrzucenie tłuszczyku z brzucha, to stepper raczej słabo Ci z tym pomoże, on działa najlepiej jednak na nogi. Także wydaje mi się, że lepiej będzie, jak kupisz sobie orbitrek, który aktywizuje większą ilość mięśni. Tutaj masz ciekawy model: http://sports-men.pl/?Do=product&id=3017 Posiada 8 programów treningowych, a dodatkowo mierzy Ci też tętno. Na pewno dzięki niemu będzie Ci łatwiej wyszczuplić talię.

stepper to na brzuch wiele Ci nie da, na nogi, tyłek to i owszem, ale nie na brzuch. Ja mam prosty, po 3 miesiącach jest różnica, nogi się umięsniły, tyłek ujędrnił, wszystko super, ale na brzuchu zmian od tego nie zauważyłam