Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to prawda?-?

Czy zawsze po ślubie zmienia się wszystko na gorsze????

Polecane posty

Gość limfa
nie ma czegoś takiego jak przepis na życie , na zwiazek ,na małżeństwo , na bycie singlem . Mozęmy wydawać sie idealnie dobrani a jednak sierozejśc ,i przeciwnie - nic nas nie łączy a jednak spedzamy ze sobą całe życie . Nikt nie da nam gwarancji ,ze to co zrobimy i jak zadecydujemy bedzie dobre i przynieśie sukces - ale kto nie ryzkuje .....:)

Wychodzenie za maz za pierwszego faceta, ktory twierdzi, ze Cie kocha czyt. chce zebys byla jego workiem na sperme, uwazam za wielka glupote. To tak jakby kupic pierwszy samochod, ktory dalo sie zapalic.

Gość Do tego Egoista
Czy Ty preferujesz rozwiązłość seksualną ? I branie pań do towarzystwa ? prostytutek co ?

Famme fatale:"Madra kobieta bierze sobie starszego na meza, dzieki temu zawsze bedzie przy nim wygladac mlodo i ponetnie."--- madra kobieta bierze sobie za meza mezczyzne dobrego, z fajnym charakterem, a jesli bedzie o siebie dbac, to bedzie wygladac dlugo bardzo dobrze, nie potrzebujac przy tym osoby, ktora bedzie to uwidaczniac A to, ze pierwszego lepszego, ktory powie , ze cie kocha nie brac na meza, to sie zgadzam, choc istnieja wyjatki i od tej sytuacji, ale nizwykle rzadko:)

Gość gdzie ten egoist
ja mam inne pytania , ale widze ze sie nie doczekam na jasnie pana

Gość nie warto mieć męża
każdy jest jak pies. zdradzi jak inna suka da. najlepiej mieć brzydkiego a dzianego.

Gość ktos pisał w innym topiku że
zalicza baby więc nie zawracaj sobie głowy ;)🖐️

Gość gdzie ten egoist
ale mnie nie o to biega

Gość gdzie desznik
do ciebie , mam pytac ?>

Gość mam ferie i co z tego?
do Egoista się chcę spytać, jesteś jeszcze?

/// Do tego Egoista Czy Ty preferujesz rozwiązłość seksualną ? I branie pań do towarzystwa ? prostytutek co ? //// nie popieram ani pierwszej opcji, ani kolejnej. Popieram wielką szaloną miłość od pierwszego wejrzenia, i pozostawanie w niej, we własnych przestrzeniach życiowych. Tzn bez ślubów dzieci i mieszkania razem. Bo to wszystko tę miłość rozsadza w przyspieszonym trybie. JEST OK.?

Egoist 31:"Popieram wielką szaloną miłość od pierwszego wejrzenia, i pozostawanie w niej, we własnych przestrzeniach życiowych. Tzn bez ślubów dzieci i mieszkania razem. Bo to wszystko tę miłość rozsadza w przyspieszonym trybie."--no i fajnie, tylko czemu ryczysz na innych, jak maja inne zdanie? Przeczytaj moje posty jeszcze raz i odpowiedz, bo czegos tu nie kumam

Gość gdzie ten egoist
moze nie wszyscy razem

Gość gdzie offerma
:D;)

Gość mam ferie i co z tego?
Nie lubię romantyków, ale jak facet zaliczał jakpisali to chcę spytać o takie tam.

/// /FemmeFatale/ Egoist, ale z Ciebie romantyk /// no jasne. A co myślałaś ? :). Miłość zawsze nr1. A Małżeństwo jak mawiał Nietzsche jest jej grobem i końcem.

Gość oferma dzisiaj pije
;)

Gość offermo gdzie jestes
:(

Gość DO mam ferie i co z tego?
dawaj ja ci podpowiem bos widac mlodka:D:D:D:D:D

Gość Wiecie???
offerma to prawik???

Gość oferma ma 40 lat i nigdy nie
zamoczyl

Gość cała taka jedna
Bywa, że po ślubie się zmienia na gorsze ale to tylko zasługa małżonków, którzy pewne rzeczy sobie odpuszczają i staja się we wszystkich swoich działaniach bardziej bezczelni i bezkarni, bo maja drugą stronę zaklepaną, niejako na własność i nikt im nie krzyknie:"to koniec , idę do siebie do domu!".