Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to prawda?-?

Czy zawsze po ślubie zmienia się wszystko na gorsze????

Polecane posty

Gość Wiecie???
Wow dobry jest:-D. 40 lat i nawet palca nie zamoczyć(a może palcem coś zdziałał) :classic_cool:

/// mam ferie i co z tego? Nie lubię romantyków, ale jak facet zaliczał jak pisali to chcę spytać o takie tam. /// O co chcesz zapytać, bo widzę że temat nie daje spać ? Co złego jest w romantyzmie, a w szczególności występującym w miesiącach pierwszego zakochania?. W kwiatach, w czerwonym winie, otwieraniu drzwi od samochodu, i szeregu innych miłych elementów zachowawczo-słownych ?.

Gość prawdę i tylko prawdę
u mnie sie nic nie zmienilo, po za tym ze rozliczamy sie razem, i z tego mamy +, heheheheheh

Gość mam ferie i co z tego ile lat
masz :D:D

Gość mam ferie i co z tego?
Już mi się odechciało pytać, poza tym nie wiem co to znaczy zakochanie.

Gość mam ferie i co z tego?
Miłość to złudzenie, ale śnijcie dalej, siema.

Gość desznik spertalay
:O

Gość Sanetta
Małżeństwo to nudny obiad, który zaczyna sie od deseru. Ja nie jestem w stanie wyobrazić sobie sieibe samej na ślubnym kobiercu. Nazwijcie mnie młodą starą panną. Wylane mam na to. Takimi epitetami rzucają zreguły sfrustrowane mężatki, którym mąż poraz kolejny odmówił seksu, albo te, które mają już dosyć stania w kuchni przy garach. Zresztą! To nie jest tak, że tylko kury domowe są uziemione. Wielu facetów bardzo boli fakt, że żona zarabia np: dwa razy wiecej od nich, i z tego właśnie powodu wyżywają się na nich. Więc zarobek żon nie ma tu nic do rzeczy.

Gość egoist nie zartuj ze byles
zakochany :D:D:D

Kobiecie zameznej, nie wypada pracowac ( to zle swiadczy o mezu), chyba ze, na bardzo wysokim stanowisku, albo dla kaprysu.

Gość Sanetta
to źle swiadczy o mezu? Może uzasadnij?

Gość Egoist_31 udajesz czy piszesz
powaznie? Lol.

Gość Egoist31 wali bajera na kafele
:D🖐️

Gość Lady Sheherezada
Wszystko zalezy z kim jestes. Jakiego masz faceta. Najwieksza bzdura to to, ze facet sie zmienia po slubie. Jaki byl przed slubem i po slubie taki bedzie. Charakteru sie nie zmieni. Smutne, jesli ktos planuje slub majac takie watpliwosci :(

Gość każda by tak chciała
żeby jakiś frajer na nią tyrał. tylko żadna się nie przyzna.

Znam mezczyzn, ktorzy chwala sie tym w towarzystwie, ze ich zony nigdy nie musialy pracowac. Czerpia z tego faktu satysfakcje, to czyni ich bardziej meskimi.

///egoist nie zartuj ze byles zakochany /// a czemu miałbym nie być zakochany w przeszłości ?. /// Egoist_31 udajesz czy piszesz powaznie? Lol./// poważnie. Czemu miałbym bawić się w udawanie?. Ja zawsze piszę to, co myślę.

Gość dobre na smiech egoist
to w jakim wieku byles zakochany? dlugo z taka byles? :D:D:D:D

Gość Lady Sheherezada
W nawiazaniu do kilku watkow powyzej to jak bedzie po slubie zalezy od tego z kim bierzesz slub i z jakich powodow. Tyle.

Gość Egoist kochał panią w przedszk
olu ;)

Gość co tak sie interesujecie tym
bajerantem durnie

////FemmeFatale/ Znam mezczyzn, ktorzy chwala sie tym w towarzystwie, ze ich zony nigdy nie musialy pracowac. Czerpia z tego faktu satysfakcje, to czyni ich bardziej meskimi.//// (Ale chodzi ci o facetów 45-58lat? ) Ja do nich nie należę. Czy znani mi sa mężczyźni którzy w towarzystwie chwala się że ich zony nie musiały nigdy uczyć się pisać i czytać ?. nie musiały zdawać matur, robić prawa jazdy itp. ?. Kobieta powinna pracować choćby dla przebywania przez jakiś czas w odrębnym od rodziny, świecie: obowiązków, zadań, wymagań i innych ludzi. To na zewnątrz jest inspiracja. Faceci którzy zabraniają żonom pracować robią z nich kaleki, których sami z czasem nie szanują. Ich kochankami natomiast staja się te pracujące i duzo zarabiające. Bo one są wyzwaniem.

/// Egoist kochał panią w przedszkolu//// Bingooooooooooooooo - żebys wiedział, że byłem zakochany w przedszkolance. :) . Duzo tych zakochań było, ale nie wszystkie zostały odwzajemnione. :(

Gość egoistyczny
Znam kupe kobiet ktore powychodzily za maz za bogatych panow, zyja z kasy mezow, ale musza robic wszystko co pan i wladca rozkaze, bo inaczej do widzenia. Na jej miejsce sa dziesiatki innych w kolejce.