Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to prawda?-?

Czy zawsze po ślubie zmienia się wszystko na gorsze????

Polecane posty

Gość jaja sobie robisz chlopie
nie wierze ze byles tyle razy zakochany, to taki wabik dla durnych bab :D:D:D:D:D:D

Moze kiedys bedziesz nalezec. Jest wiele ciekawszych zajec niz praca. Ja mam wolny zawod, a ludzie w wiekszosci sa bardzo nudni.

Gość FemmeFatalle skad wytrzasnelas
takiego kasiastego

Gość bo bogatym muszą robić loda
codziennie a i tak są zdradzane

Gość do jaja sobie robisz
" jaja sobie robisz chlopie nie wierze ze byles tyle razy zakochany, to taki wabik dla durnych bab " Jasne że tak. :classic_cool:

Gość DO Egoist_*31
Co sądzisz o kobietach które wychodzą za mąż za starych pryków tylko dla pieniędzy? Odpowiedz.

Gość /FemmeFataIe/
Ja robie rano, w poludnie, na deser i wieczorem. :classic_cool::D

//// jaja sobie robisz chlopie nie wierze ze byles tyle razy zakochany, to taki wabik dla durnych bab /// nie czaję tych wątpliwości. Przecież każdy człowiek się zakochuje w innych, od początku życia, aż po,-czasami- starość. Wiele miłości pozostało tylko w sferze marzeń. Bo wraz z nadejściem uczucia, pojawia się strach, szereg blokad, brak tego samego po przeciwnej stronie itp. /FemmeFatale/ //// Jest wiele ciekawszych zajec niz praca. Ja mam wolny zawod, a ludzie w wiekszosci sa bardzo nudni.//// Jasne że jest wiele ciekawszych zajęć niż praca. Praca może dać Ci dużo satysfakcji, jeżeli jest zgodna z Twoją osobowością, i prawdziwymi zainteresowaniami. Może też nieźle kogoś wypalić, i narobić mu sporo szkód, aż do zawału. Chodziło mi o sytuację, w której mąż blokuje kobietę, przed pójściem do pracy, podczas gdy ona, do określonej pracy się pali. Powstrzymywanie dziewczyny, w takiej sytuacji, jest robieniem jej krzywdy. Tzn jej aspiracjom, planom, pomysłom na siebie itd. /FemmeFatale/ /// ludzie w wiekszosci sa bardzo nudni./// może zblokowani, wypaleni, i wytłamszeni przez min. rodzinę, dzieci, obowiązki, i tzw. pożycie małżeńskie ?.

Gość hfjhg
a ja uważam, że małżeństwo to przeżytek. Powiem niczym cezar: veni, vidi, vici.... z tłumaczeniem: byłam, zwiedziłam i zostawiłam... Z jednym się zgodzę większość ludzi to nudziarze, w życiu trzeba iść samemu i własną drogą kroczyć, własną ścieżkę wyznaczać, o własny teren się troszczyć... facet to tylko dodatek, przyjaciel w podróży jak się poszczęści na takiego trafić, nic ponad to... over

Gość /FemmeFataIe/
Loda z polykiem oczywiscie. :D

Gość mała łz@
Egoist podoba mi się co piszesz...... Oby więcej ludzi z takim podejściem

Gość TO JEST PRAWDA:)
"każda by tak chciała żeby jakiś frajer na nią tyrał. tylko żadna się nie przyzna." racja.

/// DO Egoist_*31 Co sądzisz o kobietach które wychodzą za mąż za starych pryków tylko dla pieniędzy? Odpowiedz. /// A cóż można sądzić? Bezsensowna męczarnia, na własne życzenie. Zakończona burzliwym rozwodem i zyskaniem sobie wroga w eks-mężu na zawsze, w przypadku przejęcia połowy majątku. Smutek nuda nuda cisza pustka życiowa. Nie wiem po co to im?. Pomijając juz fakt, że rani sie potajemnie osobę, za którą wychodzi sie dla majątku. Moze bardziej odpowiednia byłaby adopcja jako córki takiej dziewczyny?. Naomi Campbell została adoptowana przez Nelsona Mandelę. Żaden spryt, ani mądrość. Zbyt dużą cenę się płaci, za takie udawanie.

Gość nie zawsze bo u mnie się nic
nie zmieniło. jeśli już to jest lepiej chyba. jest milość, czułość, seks. dla mnie to jest najbliższy człowiek na świecie, moja druga skóra, lubię być żoną, on lubi być moim mężem. życie bez niego nie miałoby sensu żadnego. ale każdy robi jak chce, tylko nie ma sensu mówić głupot - miłość nie umiera przez ślub, tak sie tylko mówi, umiera przez inne rzeczy, a ślub to jest tylko wymówka i najprostsze, najłatwiejsze wyjaśnienie, dlaczego nie wyszło.

Egoist, jestem silna kobieta, mezczyzna mnie inspiruje do dzialania i samorozwoju. To co pisales nie bylo o mnie :)...na szczescie.

Gość do ofermy
Tobie zadna nie zrobi, pogodz sie z tym. :P:D

Kobieta powinna byc inspiracja dla swojego mezczyzny, wtedy nigdy mu sie nie znudzi. Jest jak narkotyk. To dziala w dwie strony oczywiscie.

Gość Egoist a co myślisz o kobiecie
która nie lubi się całować w usta i ją to brzydzi? Poważnie pytam.

Gość widać ze sa ferie,
:O

/// Egoist a co myślisz o kobiecie która nie lubi się całować w usta i ją to brzydzi? Poważnie pytam./// Zaraz zaraz. Jeżeli masz ładnego chłopaka i jesteś w nim zakochana to brzydzisz się pocałunków ?. hmmmm to źle dla chłopaka. Masz prawo do tego. To odczucie twojej podświadomości - nie zmienisz tego.

Gość Egoist_*31.
Nitz.

Gość Egoist a co myślisz o kobiecie
Nieważne ładny, nie ruszę nawet po kimś łyka z butelki, czy szklanki. Zresztą chu z tym.